Sirac051118 Melegimsin amin canım inşallah aynen çok haklısınız o doktorları varya Allah çıkarır ama yanlarına kalmaz ne diye doktor olmuşlar ya anlamıyorum belki doğru değildir ya keşke yazsa annesi yaşıyo diye inanasım gelmiyo çünkü
Cisem_25 Hala içimde bir umut annesi çıkıp “bu yalanı kim uydurdu, yok öyle bir şey” diyecek diye. Bedenim kaskatı oldu resmen, nefesim daraldı. Rabbim yardım etsin ailesine.
prenses3509 Drydnz12 bugün öğlen saatlerinde vefat etmiş maalesef😔 annesi perişan durumda biz bile ne hale geldik evlat sonucta rabbim kimseye buacıyı yaşatmasın cok cok zor eymenimiz melek oldu
Sirac051118 prenses3509 ya hala inanamıyorum nolur şaka olsun doğru olmasın diyorum annesi ne haldedir şimdi Allah’ım sabir versin çok zor dayanma gücü versin
Melegimsin prenses3509 evet cok ugrasiylar yattigi hastneyi cok iyi biliyorum cok guzel bir hastne ama ilk gttigi hastnede keske gereken yapilsaydi
prenses3509 Melegimsin keşke keşkee… rabbimin takdiri günahsız sabi meleğimiz minicik bedeniyle ne mücadeleler verdi yavrucak rabbim sabırların en büyüğünüü versin..ilk müdahele doğru yapılmış olsaydı bu durumda olmazdı ama bu saatten sonra ne konussak boş😔
Yenihamile gezentianne inanmak istemiyirum nasil olur bir aşı yüzünden böyle bir şey nasil yaşanır Allah sabır versin Annemiz sana inan kahroldum sakin kendini bırakma cennetinde seni bekleyen bir meleğin oldu Belki su durumda bunlar söylenmez ama lütfen bu işin peşini bırakma onların yaptığı hata sonucu olmuş hibi geldi bana dava aç uğraş
sukran35 prenses3509 Allah rahmet eylesin. Rabbim annesine babasina sabir ve dayanma gucu versin. Rabbim hicbir anneyi evladinin acisiyla sinamasin insaAllah 🤲🏻 Cok uzuldum. Cok. 😪😪😭😭😭
Melegimsin prenses3509 aynen oyle cok uzuldum ben boyleysem annesini dusunemiyorum allahim sabirlar versin cok buyuk bir aci bu allahim yardim etsin onlara sebeb olanlarin yanina birakmasin ins
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi prenses3509 Ne dense boş bu saaten sonra.. Melekti Rabbim cennetine aldı. Allah ailesine sabır ve dayanma.gücü versin. Halambir yanım inanmak istemiyor. Çok üzülüyorum bizim küçük savaşçımızdı. Buradaki tüm teyzeleri ondan iyi haber bekliyordu 😔
bir_pasa_annesi Sirac051118 keşke öyle olsa benim beynim durdu öğrendiğimden beri keşke annesi cıkıp burda yalan dese
1prensannesi_ Melegimsin canım yalanlayacak bi durum yok bence zaten annesi sürekli yazıyordu posta durumun kritikligini dayanamamış yavrum hz allah yanına istemiş melek oldu gitti 😭😭😭😭😢😢😢😢😢
Melegimsin 1prensannesi_ ne biliyim bir umut belkii annesi ölmedi yavrum dicek diye beklemistim allah sabir versin ins
1prensannesi_ Melegimsin keşke tabiki öyle olsa ya ben çok üzüldüm kendimı koydum o annenin yerine 😢😢😢
gozde__ Her gün girip insallah iyi olmustur dediğim bebeğimiz melek olmuş .Rabbim rahmet etsin kalanlara sabır versin canım Allah yardımcın olsun Egeymen
Mom9 Başınız sağ olsun çok üzgünüm. Cennette şefaatçiniz olarak yeniden kavuşun inşallah mekanı cennet olsun melek yavrumun..