Bsbsmls Egeymen Başın sagolsun tüglerim kalkıyor Allahım sabır versin Allahım diğer tarafta karşılaşmayı nasip etsin sabır et güzel kardeşim Allah’a emanet ol Allahım diğer çocuğuna ömürler versin
Aselmevailaysena Egeymen başından beri takip ediyrum dualarım sizlerleydi ne söylesek boş rabbim melegimizi aldı Allah size sabirlarin en büyüğünü versin icim yandı cennette sizin şefaatciniz olsun 😢😢
Meltemcakir Egeymen Ahh kuzucuğum çok üzgünüm çok😔Allahım size dayanma gücü versin. Başınız sağolsun…
Orgucuanne Egeymen Allah sabır versin. . 😔Dondum kaldım. . Ege için ayakta kalın. . Eymen sizi cennette bekliyor..
Deletedmom268 Egeymen başın sağ olsun canm Rabbım dayanma gücü kuvveti versin meleğin ahiret gününde şefaatçi olmak için sızı beklıyır olacak. Allahım nurlar içinde yatırsın. Rabbım yardımcınız olsun.
Marchmom Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Rabbim size sabır versin. Diğer evladınızı size bağışlasın, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Melek oldu demek ki
KumsalMomy Egeymen Allahim sana buyuk sabirlar versin insallah ne desek boş keske yabinda olabilsek elden daha fazlasi gelse .. allah buyuk insallah daha nice kapilar acsin ..
rbndmrcn Egeymen Allah sabır versin,ondan aldığı ömrü diğer oğlunuza versin onun çok güzel bi hayatı olsun,basınız sağolsun çok üzüldüm…
HungryWolf Egeymen Allahim sizlere peygamber sabri versin basiniz sagolsun eymen bebek cennete yerini ayirt etti size annesi..sizinle birlikte cok uzulduk cok dualar ettik..kurban oldugum yanina aldi daha cok sevmiski..😢❤ Bu olayin pesini birakmayin olurmu..sorumlular varsa ciksin ortaya ve davayi insallah kazanirsiniz..Rahat uyu eymen bebek nurlar icinde..🥀😢❤
Yenihamile HungryWolf Evet peşini bırakmasın sosyal medyada paylaşırsa hakkatten tepki gelince davalarda daha kalıcı sonuçlar oluyor ama kafamızda soru işareti kaldı bir aşı bir hayata nasil bitirebilir oluyor
Yenihamile gezentianne inanmak istemiyirum nasil olur bir aşı yüzünden böyle bir şey nasil yaşanır Allah sabır versin Annemiz sana inan kahroldum sakin kendini bırakma cennetinde seni bekleyen bir meleğin oldu Belki su durumda bunlar söylenmez ama lütfen bu işin peşini bırakma onların yaptığı hata sonucu olmuş hibi geldi bana dava aç uğraş
Sirac051118 Egeymen ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm Allah’ım sabır versin başımız sağolsun sebep olanlar utansın
1prensannesi_ Egeymen çok zor biliyorum ama allaj Size dayanma gücü versin cnm bnm dilim varmıyor başınız sağolsun demeye en acı bir kelam 😭😭😭😭
[silindi] Egeymen Sizi en başından beri takip ediyorum. Hergün girip okuyodum iyi haber varmı diye. Çok üzgünüm çok.. Rabbim size sabırlar versin. Dualarım hep sizinle. 😔
Miracimmm Egeymen allah rahmet eylesin cennet kuşu seni orda bekliyor rabbim sizlere sabır versin inşallah ne desem ne yazsam yada ne yazılır bilmiorum yüreğim yandı çok zor allahım size cook ama cook sabır versin 😔
Elakuzusu Egeymen ahhh başınız sağolsun Rabbim size sabır versin çok üzüldüm yaaa mekanj cennet olsun kuzumun
Tosbikgiller19 Egeymen Bende sizi en baştan beri takip ediyorum, hergün girip bakanlardanım.. Bu haberinizi görünce tüylerim diken diken oldu. Allah rahmet eylesin, sizede sabır versin… 😔
SinyorinA Egeymen Rabbim Peygamber sabrı versin inşallah sana başın sagolsun Allah yar ve yardimcin olsun canm 😔