Bade92 Rabiaust gıdamühendisibiranne ondan gördüm ilk sonra dediğiniz gibi yorumları okudum.1 yaş aşılarını yaptırma konusunda kararsızım.
prenses3509 Karalahana az önce konuştuk maalesef gerçek moralim cok bozuk keşke kurtulabilseydi keşke keşke…😭
Drydnz12 prenses3509 allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. O yavrumuz şimdi gerçek dünyada annesini babasını abisini bekliyor. Gittiği yer en güzel yerdir.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi prenses3509 Gerçekten mi? Siz nereden biliyorsunuz ki? Annesi babası nasıl? Yavrum bugün mü melek oldu? Allahım sabır ve dayanma gücü versin. Sabrın en büyüğünü versin 🙏🏻 ne söylesem de incitmesem annesini okuyunca bilemiyorum. Çok üzüldüm. Çok. 😔
Deletedmom265 prenses3509 ya günlerdir iyi haber bekliyorduk 😭😭😭 offfffff Yüreğimizi yaktın Eymen bebek Allah ailesine sabır versin 😭😭😭😭😭😭😭😭 canım yavrum 😥😥😥😥
Hilaliahmer prenses3509 günlerdir kalbim ağzımda güzel bir haber bekliyordum. Allah sevgisi kadar sabrını da versin. Çok üzgünüm çok 😔
NehirimIkram prenses3509 yapmayın 😭 Allahım annesine babasına sabır ecir dayanma gücü versin oy benim küçücük kuzumm 😭
Melie İnanamıyorum Allahım ailesine sabır versin o ladar üzgünüm ki şuan ne yazacağımı şaşırdım iyi oldu mu diye girip girip bakıyodum bu haber kahretti şuan beni,