HungryWolf prenses3509 Oooooffff oooofff ya cok agliyorum suan inanki bu boyle olmamaliydi yaaa hayiir yaaa 😢
Deletedmom276 prenses3509 😢😭😢😭 yüreğime ateş düştü……. ne yazılır ne söylenir bilmiyorum…… Anneye babaya kardeşe aileye sabır sabır sabırlar diliyorum çok ama çok acı……..
Miracimmm Aselinannesi35 ya hayır ya yuregime ateş düştü nasıl oldu ya biz iyileşecek diye bekliyorduk şuan çok kötüyüm ya fok rabbim ailesine sabır versin 😔😔😔😔
HungryWolf Aselinannesi35 @Egeymen Oy kurban oldugum kucucuk melegim ya sen cennete anneni bekliyor olacaksin kiyamam sana kiyamam 😢. Allahim ailesine peygamber sabri versin dayanma gucu versin nolur. Butun dualarimizda sen vardin minigim ama cok kucuktun dayanamadi mi kucucuk kalbin..😢 bogazim dugum dugum inanki kendimi yerine koydum ilk okudugumdan beri postu..cok uzgunum kelimelerle ifade edemiyorum Allahim yardimciniz olsun.. 😢😭
HungryWolf @Melegimsin @Hayallerhayatolsa Aselinannesi35 prenses3509 Bu anneler konusmus anneyle.. biride gormus sahsen hastanede. 😢
Aselinannesi35 Miracimmm evet hepimiz hep iyi haberler bekledik her gün dua ettik insan inanmak istemiyo Allah sabır versin inşallah 😥
Miracimmm Aselinannesi35 Âmin inşallah ne söylenir me konuşulur hiç bilmiyorum evlat acısını çok iyi bilirim rabbim kimselere yasatmasin çok zor cook ve yüreğimize ateş düştü daha kucucuktu
Tugce1634 Anne olmasak belki bu kadar üzülmezdik ama içim o kadar acıdı ki:( Allah sabır versin annemize.Hiçbir söz anlatamaz şu durumu.Cennette bir meleğiniz var sizi bekleyen:(
HungryWolf Hayallerhayatolsa bende yeni ogrendim tam sifa olsun diye yazarken en son yazilanlarda birisi canli gidip gormus anneyi hastanede. O soyledi..
Melegimsin HungryWolf yaa hangi anne gtmis acaba durumu nasilmis perisandir simdi ayakta duramaz simdi allah sabirlar versin ins keske bizde gidip destek olabilsek
Aselinannesi35 Melegimsin giden kişi hastanenin olduğu yerde yaşıyo sanırım bizde aynı ilçede yaşıyoruz ben whatsaptan konuştum hergün konuşuyorduk zaten görüşücektik ama nasip olmamıştı bi türlü elimizden gelen desteği vericez inşallah 🙏