Sirac051118 Egeymen atlatacak Allah’ın izniyle çok inanıyorum uyanacak bi haber varmı çok merak ediyorum sizi gercekten
Egeymen Sirac051118 başka Bi haber yok bugün maalesef, aradığımızda güç bela bilgi aldık durumu aynı dediler haftasonu olduğu için bilgi vermiyorlar Bi şey olursa biz sizi arıcaz diyolar çok şükür aramadılar, demek ki kötüleşmedi 🙏
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egeymen Dualarım sizinle, Eymen küçül savaşcı bu savaşı kazanacak annesi. 🙏🏻 Rabbim size bağışlasın, acil sifalar versin. Tez vakitre uyansın minik 🙏🏻
Sirac051118 Egeymen uyandı diye ararlar inşallah aklımdan çıkmıyo valla çok üzülüyorum canım eymen annesini babasını kardeşini bırakmayacak onun için savaşıyo yavrum ve kazanacakta Allah’ın izniyle ara ara yazın buraya da haber aldıkça Allah’ım hayırlı haber verdirsin inşallah
Cansuicer Egeymen Rabbim yardım etsin kuzuna inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.Rabbim bu kadar insanın duasını boş geçmez eminim…🤲🤲
Zeynep-Elif @Egeymen İki evlatin için de güçlü olmak zorundasın inşallah iyi olacak dualarımız sizinle
ikbil20 Gizemalix1 sağlık ocağında bu aşılar yapılırken de maalesef doktor kontrolünden geçmiyor. Ebe geliyor. Kilosuna boyuna bakıyor. Genelde de zaten onlar çok sağlıklı sonuçlar olmuyor. Sonra da yapılacak aşı varsa onu yapıyor 🥺 aşı karşıtı bir anne değilim bütün aşılarımzı zamanında yaptırıyoruz ama bu ve benzer bi olay daha okumuştum burda ondan sonra içime ister istemez kurt düştü. 6 ay aşımıza bizim de 2 haftamız kaldı 😔
Omerim01 ikbil20 saglik ocagindaki doktorun bakacagi seyler kisitlidir canim aslinda bir yasa kadar her ay duzenli pediatriste muayene olup sonra asilarini yaptirmak lazim bir de asidan sonra yarim saat falan gozlem altinda kalmasi lazim hastanede vurdurulsa alerjisi olan riski olan bebekler daha saglikli olur rabbim kimsegi evladiyla sinamasin minik yabruya da rabbim sifa versin ailesinin yuzunu guldursun insallah
Bal-oglum ikbil20 sorma ya bizimde öyle ben bunu okuduktan sonra nasil asi yaptirayim içim ezildi resmen. Allah şifasını versin yavrucağın 😔
TalentedMom Egeymen kuzum süreklimerak edip bakıyorum bir haber varmı diye güçlü olmalısın Allah’ın izniyle egeymen iyileşecek dışlarım seninle 🙏🙏
ikbil20 Omerim01 düşün oradaki doktorun bakabileceği şeyler bile kısıtlıyken ebeye güvenmek zorunda kalıyoruz 🤷🏻♀️ Bir keresinde asm rutin kontroldeyken gazını sormuştu kızımın ebe. Sab simplex kullanıyoruz dediğimde o ne demişti 🤦🏻♀️ Çok şaşırmıştım. Sonuçta bir ebe ve hergün kaç tane bebek ve bebek problemleri ile karşılaşıyor. Bana değişik ve güven kırıcı gelmişti
Kucukprensim Omerim01 ben bu ay hem kaka tahlili hem idrar tahlili hem de kan tahlili verdim hastaneye gidip doktor muayenesinden sonra rota aşısını yaptırdım doktor yaptığın çok doğru bir şey dedi. Bu olaydan sonra çok korktum çünkü. Ama doktor bebeğin pramature bağışıklığı çok düşük yaptır deyince yaptırdım aşıyı yoksa çok korktum bu olaydan sonra. Siz de öyle yaptırabilirsin en azından içiniz rahat eder
ikbil20 Bal-oglum Amin amin tez zamanda inşallah 🤲🏻 Hep aklıma geliyor aşı zamanı yaklaştıkça. Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert 🥺
Omerim01 ikbil20 malesef saglik ocaklarinin duulrumu oyle bende zor durumda kalmadikca gitmiyorum saglik ocagina
Omerim01 Kucukprensim cok guzel yapmissiniz iste asil yapilmasi gerekn bu ben tahlil vermedim ama doktorumuza muayene olduk bir sorun olmadigini soyledi
Eymenkaan Egeymen rabbim şafii ismininin hurmetine şifa versin 15gyn olmuş postu acalı şuan nr durumdasınız
Egeymen Eymenkaan inşallah iyi olucak 🙏 cuma günü Bi kere kalbi durdu geri getirdiler ama doktorlar çok ümitli konuşmuyor maalesef 😔 tabiki benim bebeğime inancım tam, umutsuzluğa asla kapılmıyorum başarıcaz Allahın izniyle 💪
Eymenkaan Egeymen siz vok güçlü bi annesiniz ods sizin oğlunuz rabbimin izniyle sağ daglim beraber evinize gidiceksiniz en yakın zamanda
eralp Egeymen oğlununuzun durumunda bir değişiklik var mı aklımdan bir an çıkmıyor umarım güzel haberlerini alırız
Dadalove prenses3509 Yürekten diliyorum yanlış bir bilgi olmasını. Allahım ne büyük bir acı. Allah kimseyi evladının acısı ile sınamasın. 🤲🏻🙏🏻 Allah rahmet eylesin küçük meleğe. Ailesine büyük sabırlar diliyorum… Dualarım sizinle… Egeymen