GKBR2 Her buraya girdiğimde bi gelişme var mı diye bakıyorum Rabbim evladınızı bağışlasın sürekli dualarımda. 🙏🏻 Tez vakitte iyileşir inşallah daha da güzel haberlerinizi alıcaz inşallah 🙏🏻
BuseToprak Egeymen bebeğinize sağlıkla kavuşun tez zamanda rabbim yardımcınız olsun şifa bulsun küçüğüm🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Poyraznisam Egeymen bunada şükür canım en azından stabıl durum inş bu hafta hersey cok daha guzel olacak sizin için ben Eymen paşaya inanıyorum o cok güçlü bir savaşcı ve Rabbim bu savasında onun da sizinde yanınızda
rbndmrcn O kadar üzüldüm ki,allah yardımcısınız olsun kimsenin bebeğinin kötü gününü göstermesin,küçücük bedenlerine zarar gelmesin.Saglikla bebeğinize kavuştuğunuzu yazdığınız günü görelim insallah 🙏🏻
yellowmom8 Egeymen rabbim Safi adının hürmetine oğluna şifa versn rabbim yardımcın olsun inşallah okadar uzuldumki 😞😞
Mom1414 Her gün gözümü açtığımda eymen ınsaallah iyileşmişdir diye uyanıyorum hep bakıyorum buraya. Tez zamanda güzel haberler gelir insaallah. Minik eymen çabucak iyileşir yuvasına evine geri döner ınsaallah umudunuzu kaybetmeyin. Dualarımız yanınızda
Egeymen Mom013 en son haberi cuma günü aldık, minik minik el ayak çekimi tarzında Bi refleksi vardı ama gözden hala yanıt yoktu 🤷♀️ haftasonu bilgi vermiyorlar maalesef yarın öğrenicez bakalım inşallah yarına kadar uyanmış olur sürpriz yapar bize 🙏
Ela41 Egeymen rabbim şifa versın tez amanda gonlunu ferahlatsın cnm imtıhan dunyasındayız rabbım kımseyı evladıyla sınamasın
NehirimIkram Egeymen amiinnn inşallah inşallah Rabbim yardımcınız olsun miniğimize de güç kuvvet versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Elifglarda Egeymen ağlayarak okudum Rabbim şifasını versin rabbim meleklerimiz korusun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur dualarımız sizinle🙏🙏🙏
Egeymen Poyraznisam maalesef arıyoruz ama bilgi vermiyorlar yarına kadar sabredicez artık bakalım 🤷♀️