Egeymen 1prensannesi_ orası da doğru mis kokulu bebeğim 25 gündür savaşıyor hiç pes etmeden, o bu kadar direniyorken, mücadele ediyorken, bizim bırakmaya hiç hakkımız yok zaten
1Kubra_ Egeymen okudukça üzüldüm okudukça üzüldüm kendimi sizin yerinize koydum rabbim safi ismiyle sifaversin inşallah allahm evladinızı size bagislasin . Ona bişey olmasn içiniz ferah tutun lütfen allahm yardımcınız olsun
Egeymen Yenihamile İzmir Behçet uz çocuk hastalıkları ve eğitim araştırma hastanesindeyiz, pazartesiden beri emarda arıza olduğu o yüzden çekilemediği gerekçesiyle ertelendi sürekli
yamantuba1234 Egeymen rabbim inşallah şafı isminin hürmetine şifa ulaştırsın yavrunà allah evlatlarimizi bize bağışlasın
serapbozan Egeymen hergün girip bakıyorum iyi mi diye hep dua ediyorum Allahım şafi sıfatıyla şifasını vericek inşallah 💕
Egeymen Poyraznisam haftasonu görüş yok ve bilgi de vermiyorlar maalesef yine de gün içinde 2 defa aradım ama ikisinde de doktorlar bugün çok yoğun yeni hasta geldi onunla ilgileniyorlar dedi hemşire maalesef bilgi alamadım, kötüye giden Bi durum yok demek ki çünkü kötü Bi şey olunca hemen arayıp haber veriyorlar yani bu bile Bi şey bizim için
EmineAhlas Egeymen Rabbim Şafi ismiyle tez vakitte şifa versin inşallah hastalığından ufacık bir eser kalmadan daha sağlıklı şekilde rabbim size kavuştursun inşallah
Poyraznisam Egeymen bunada şükür canım en azından stabıl durum inş bu hafta hersey cok daha guzel olacak sizin için ben Eymen paşaya inanıyorum o cok güçlü bir savaşcı ve Rabbim bu savasında onun da sizinde yanınızda
GKBR2 Her buraya girdiğimde bi gelişme var mı diye bakıyorum Rabbim evladınızı bağışlasın sürekli dualarımda. 🙏🏻 Tez vakitte iyileşir inşallah daha da güzel haberlerinizi alıcaz inşallah 🙏🏻
BuseToprak Egeymen bebeğinize sağlıkla kavuşun tez zamanda rabbim yardımcınız olsun şifa bulsun küçüğüm🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
rbndmrcn O kadar üzüldüm ki,allah yardımcısınız olsun kimsenin bebeğinin kötü gününü göstermesin,küçücük bedenlerine zarar gelmesin.Saglikla bebeğinize kavuştuğunuzu yazdığınız günü görelim insallah 🙏🏻
yellowmom8 Egeymen rabbim Safi adının hürmetine oğluna şifa versn rabbim yardımcın olsun inşallah okadar uzuldumki 😞😞