Egeymen Minik12_3 Yine diyalize bağlanmış böbrekler süzme işlemini tam yapamadığı için henüz böbrekteki yetmezlik durumu tam anlamıyla geçmemiş demek ki, onun dışında emar yarın için planlanmış sabahtan emar çekilecekmiş, henüz hala hiçbir uyanma belirtisi veya refleks yok maalesef
Melisa1919 Egeymen Allah yuregine ferahlik versin, seni tanimasam da icimde hissediyorum uzuntunu. Insallah, sagsalim ciksin oglun o hastaneden. Butun kalbimle Allahtan sifa diliyorum. Ins tez zamanda tekrar koynuna alirsin evladini, unutursun bu kara gunleri
Elifglarda Egeymen ağlayarak okudum Rabbim şifasını versin rabbim meleklerimiz korusun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur dualarımız sizinle🙏🙏🙏
Bulutusunannesi Kurban olduğum rabbim sağ salim tekrar uyanmasini ve evinize dönmeyi nasip etsin daha öncede yazmıştım sürekli bi haber varmi diye aklım burda Inşallah oğlumuza birlikte güzel günler göreceksiniz rabbim kimseye evlat acısı gibi göstermesin sizede göstermesin inşallah yavrularımızı bize bagislasin 🤲🤲💚
Egeymen Sda9191 Yine diyalize bağlanmış böbrekler süzme işlemini tam yapamadığı için henüz böbrekteki yetmezlik durumu tam anlamıyla geçmemiş demek ki, onun dışında emar yarın için planlanmış sabahtan emar çekilecekmiş, henüz hala hiçbir uyanma belirtisi veya refleks yok maalesef
Melie Egeymen Rabbim minik bebeğini sana bağışlasın kuzum benim Allah acil şifalar versin inşallah bu zor günleri biran önce geride bırakırsınız mutlu haberlerini bekliyorum, okurken ben kahroldum Allah sana da kolaylık versin yardımcın olsun 🙏🏻
Klbk Cok cok uzuldum rabbim sifa versin diyecek bisey bulamiyorum rabbim evlatla imtihan etmesin ..iyi haberleri bekliyoruz
Sda9191 Egeymen off:( her gun dua ediyorum allahık saflık şifa versin yavrularımıza allah yardımcısı olsun allah size bagıslasın benı özelden haberdar edermisin bir gelişme olursa.
prenses3509 Egeymen cnm yarın gıdecek mısınız hastaneye gıdeceksenız kacta gidersiniz bizde behcet uza gelecegız senide görmek istiyorum günlerdir aklımdasn telimide verebılırım eklersen ergunisanderya instagramım
Deletedmom379 Oğlumun Adaşı bı an önce uyan inşallah. Eski gülüşüne annene ailene kavuş. Eymenime baktıkça içim sızlıyor okuduğum günden belli ağlıyorum her gün bakıyorum gelişme var mı diye. Uyanacak annesi onlar çok gucluler. Bı sürü kişinin duasını aldı EymenPaşa. Rabbim onu olmamış haline çevirecek inşallah 🤲🤲🤲
Egeymen prenses3509 evet canım her gün gidiyoruz 2de bilgi alma ve görme saati, biz de 13:30-14:00 gibi hastanede oluyoruz her gün instagramdan da ekliyorum ege.eymenn
Kezban_demir90 Egeymen bende sizi çok merak ediyorum her gün aklımdasınız o yüzden size istek gönderdim 🌸
ikizannesi07 Egeymen benimde ikizlerim var onları görünce sizin kuzunuz aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum Rabbim bu mübarek günde yavrunuzu size bağışlar tez vakitte iyileşir hemen hemen kucağınıza alır koklarsınız hergün aklımdasınız inşaAllah iyileşicek ailede herkeze haber verdim dualarımızdasınız🌸🌸