rbndmrcn O kadar üzüldüm ki,allah yardımcısınız olsun kimsenin bebeğinin kötü gününü göstermesin,küçücük bedenlerine zarar gelmesin.Saglikla bebeğinize kavuştuğunuzu yazdığınız günü görelim insallah 🙏🏻
yellowmom8 Egeymen rabbim Safi adının hürmetine oğluna şifa versn rabbim yardımcın olsun inşallah okadar uzuldumki 😞😞
Mom1414 Her gün gözümü açtığımda eymen ınsaallah iyileşmişdir diye uyanıyorum hep bakıyorum buraya. Tez zamanda güzel haberler gelir insaallah. Minik eymen çabucak iyileşir yuvasına evine geri döner ınsaallah umudunuzu kaybetmeyin. Dualarımız yanınızda
Egeymen Mom013 en son haberi cuma günü aldık, minik minik el ayak çekimi tarzında Bi refleksi vardı ama gözden hala yanıt yoktu 🤷♀️ haftasonu bilgi vermiyorlar maalesef yarın öğrenicez bakalım inşallah yarına kadar uyanmış olur sürpriz yapar bize 🙏
Ela41 Egeymen rabbim şifa versın tez amanda gonlunu ferahlatsın cnm imtıhan dunyasındayız rabbım kımseyı evladıyla sınamasın
NehirimIkram Egeymen amiinnn inşallah inşallah Rabbim yardımcınız olsun miniğimize de güç kuvvet versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Elifglarda Egeymen ağlayarak okudum Rabbim şifasını versin rabbim meleklerimiz korusun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur dualarımız sizinle🙏🙏🙏
Egeymen Poyraznisam maalesef arıyoruz ama bilgi vermiyorlar yarına kadar sabredicez artık bakalım 🤷♀️
Emirbartum Egeymen benim bebeğim 1 aylık kucağıma sadece 4 gün alabildim kontrol için hastaneye götürdüğümüzde solunum yetmezliği başladı makineye bağladılar komaya girdi aynen sizin anlattığınız gibi 28 gündür hastanede bebeğim hiç tepki vermiyo doktorlar teşhis koyamıyo beyin fonksiyonlarının çalışmadığını ve çok umutlu olmamamız gerektiğini söylüyolar inşallah rabbim yavrunuzu size bağışlar Allahım kimseyi evladıyla sınamasın bende yavrumun tepki vermesini bekliyorum dualarımdasınız ❤️🙏🏻
Yenihamile Emirbartum Allah yardimciniz olsun inşallah tez iyileşir böyle duyunca çok üzülüyorum ama Allahtan umut kesilmez dualarımız sizinle
Emirbartum Egeymen benim bebeğim 1 aylık kucağıma sadece 4 gün alabildim kontrol için hastaneye götürdüğümüzde solunum yetmezliği başladı makineye bağladılar komaya girdi aynen sizin anlattığınız gibi 28 gündür hastanede bebeğim hiç tepki vermiyo doktorlar teşhis koyamıyo beyin fonksiyonlarının çalışmadığını ve çok umutlu olmamamız gerektiğini söylüyolar inşallah rabbim yavrunuzu size bağışlar Allahım kimseyi evladıyla sınamasın bende yavrumun tepki vermesini bekliyorum dualarımdasınız ❤️🙏🏻
Egeymen Emirbartum ah yavrum benim, kıyamam 😔 seni şuan en iyi anlayabilen kişi olabilirim kardeşim 😔 sizde de mi ışık refleksi, ağrılı uyarana yanıt hiçbiri yok? Bizim de bugün 26.gün bitiyo ah Allahım kimselere yaşatmasın bu acıyıı inşallah bir an evvel ikimizin bebekleri de tepki verir uyanır sağlıklarını kavuşur
Mgtlh Emirbartum sizde benim dualarımdasınz. Rabbim şifa bekleyen bütün bebeklere ve diğer hastalara tez zamanda şifa gönderir inşallah. Bende yoğun bakım annesi oldum bir dönem ama benimki çok uzun sürmedi binlerce kez şükürler olsun. İnanıyorum ki sizlerde o hastanelerden güle oynaya çıkacaksınız. Rabbimin kime ne zaman yardım edeceği belli olmaz bu senin sınavın belki de asla bir anlık bile olsa umutsuzluğa kapılma. Allahım tez zamanda ikinizden de güzel haberler almayı nasip etsin. Rabbim yüzünüze baksın