Kusdmr Ezgili yaptır canım ben yaptırdım. Ama bir hafta falan kusma oldu büyük ihtimal bulantısıda oldu kı meme reddi yaşadık.Doktora gittik olabileceğini söyledı ilaç kullandık gectı
Ezgili Kusdmr bizde kusma yok şuan ama huzursuzluk var. Huzursuzluktan dolayıda zor emiyor. İlaç ne kullanmıştınız acaba?
VERA19 Baloglumdoruk Ben yurt dışında yaptırdım o yüzden fiyat bilgisi versem yanlış olur. @Mom0870 biliyor olabilir fiyatını ona soralım🥰
Mom0870 Baloglumdoruk rotateq dozu 213 TL 3 doz ama rotarix var 2 doz yapılıyor o 300 küsürlerde canım. ☺️🌼
Baloglumdoruk Mom0870 teşekkür ederim canım devlet neden karşılamıyor yani anlamış değilim bu kadar önemli birşeyi yaptıramayanların çocuğu çoçuk değilmi
Ddilekk Ezgili biz yaptırdık bir yan etkisi görmedik. Rota tehlikeli bir virüs bebekler çöl ağır atlatabiliyor
Deletedmom315 Ezgili 5 yaşına kadar kreşe gondermiycekseniz ve bakıcı bakmicaksa yaptirmaniza gerek yok demişti doktor . Bulaşıcı bı hastalik olduğu için oralardan çok bulasiyormus
Kub Ezgili kaka yapmada bi sorun olmadi ama surekli atesli calpol veryrm bunun icinde huzurlugu yok bu yuzden