Deletedmom_36 Dn123 hangi doktora gittiniz ben detayli ultrsonumj orda yaptirdim evime yarim saat uxak diye tercih etmedim dogumumu orda yapmayi gidip gelmem zor olur diye ama bir daha hamile kalirsam orda dogum yapmayi dusunuyordum
Ikrazumra19 Ebrulig alanya anadolu hastanesi tevfik hacıhamdioglu doktorum siddetlw tavsiye ediyorum 2 defa sezeryan oldum on numara bir doktor muayene ucreti 110 tl dogum 2200
BenMathilda Ebrulig Devlet hastanesi düşünmeyin derim Istanbul ve Corona şartları altinda. Pendik, Yüzyıl haatanesi, Hale hanım. Zaten hastane hasta olarak devlet hastanesinden farksız.
Gamzosgamzos Nisa hastanesi Derya Kanza Gül idi doktorum 2.400 sezaryen bebek hemşireleri hariç memnun kaldım
asyasare Ebrulig en azindan kendi hastanem icin konusuyorum dogumum cok guzel gecti. herkes yardimci motive ediciydi. tip fakultesi oldugundan doguma yaklasik 8 kadar asistanda katildi izlemeek icin😀 benim icin muthis bir deneyimdi. azarlayan ebe kaldi mi gercekten bilemiyorum ama bana denk gelmedi korkmayin o an zaten herkesi herseyi unutuyorsunuz
zezeeyyy Ebrulig İstanbul güneşli Yaman Cerrahi Tıpta sezaryen doğum yaptım 1800 liraydı muayene ücreti 60 liraydı geçen yıl çok memnunum doktorumuz Eray Balcan süper bi adam
Nilidya Bence imkanlar doğrultusunda değişiyor ama devlet Hastanesinde doğum yapmak eğer imkan varsa aşırı mantıksız bir cocuk planlarken her şeyi planlamak lazım bence kendi konforun sağlığın aynı şekilde bebegin konforu için özel hastane şart . Kullanılan malzemelerde bile farklılıklar var dedikleri gbi ebeler tersliyor veya başkalarıyla aynı odada doğum yapmak istemezdim . Ben WM Medical Park Hastanesi’nde doğum yaptım hersey muhteşemdi . Başımda 4-5 tane hemşire vardı benle ayrı bebegimle ayrı ilgilendiler . Fiyat 5000₺ ama daha uygun özel hastanelerde vardır mutlaka 👍
Mom084 Nilidya bencede ben Şanlıurfa da yaşıyorum Allah devlet Hastanesi’ne düşürmesin öyle kötü öyle pis bir yer
Kereminannesiii Nilidya devlet hastaneleri için bir şey diyemem ama özel hastanelerde çok iyi değil maalesef… bir gün önce kontrole gittim her şey normal ikinci günün akşamı bebeğimin hareketleri azalıyor yoruldum diyorum sabahı bekliyorum hastaneye gittiğimde bebeğin suyu sınırda acil Doğum. Bir günde bebeğin suyu bitemez tabi İnanmıyorum ben buna. Apar topar Doğum suni sancı açılma yok saatlerce acı çek boş yere ilgi sıfır. Al pilates topunu üstüne otur zıpla ebenin dediği göstermedi bile ne yapmam gerektiğini. En son kendimi sezaryen istiyorum derken buldum ebenin beni bir dövmediği kaldı kocanın parası çok galiba diye bağırınıyordu en son. Doktorun ameliyathane de senin Doğumun iki gün bile sürerdi demesi. Şikayet için gittiğimde aaa olur mu senin 5 cm açıklığın vardı sen dayanmadın oldu. 1800 ödeyecekken 4000 TL ödetmek çok iyi tabi. İlk doğumum yoksa bu kadar atlamazdım. Kötü bir hastanede değil medipol. Yani her özel hastane eşittir iyi demek değil ne yazık ki
ElmaliTurtamm Nilidya bende devleti asla istemiyodum en son özele kontrole gittiğimde dedi bana sen burda Doğum yapamazsın devlet hastanesine gitmen lazım doğumum sıkıntılıydı hastanede küvez yoktu başka özelleri aramıştım kabul etmemişlerdi en son suyum geldiğinde tıpış tıpış kendi ayağımla devlete gittim 🙁
Mom084 Ebrulig Ebrulig Şanlıurfa ❤️ Metrolife Hastanesi doğum ücreti 1 yıl önce 1000 TL verdik ☺️ Muayene de o zaman 50 tlydi ❤️
Mevara Medipol çamlıca Elif hanım, 2200 ₺ sezeryan oldum. Doktorlarından çok ebe, hemşireler çok ilgili çok memnun kaldım
Nilidya Kereminannesiii size değişik doktor ve ebe hemşire gelmiş demek ki . Sundugu hizmetler karşılaştırılamaz devlet hastanesiyle
Mevara Kereminannesiii ben çamlıcadakinde yaptım ebeleriyle dertleştim resmen,çok ilgililerdi. Bazı özeller devlet gibi doktoru olsun ebesi olsun,insanına bağlı bir nevi paranla rezil oluyorsun
Kereminannesiii Mevara ne güzel bana da o kadar önerdilerki evime çok yakın diye tercih ettim ama bu kadar kötü olabilirdi yani. Çalışanlar bir tuhaf ben ameliyattayım çalışanın biri eşim annemlerle kendi aralarında sohbet ederken bir şey söylemiş ameliyathaneye girmeyle ilgili direk atlamış eşime bağırmış çağırmış kavga çıkıyormuş ki ben ameliyathaneden çıktım. Daha bir sürü olumsuz şey yaşadık tek avuntum oğlumla sağsalim çıktık o hastaneden. O gün ne kadar ilk Doğumu olan hasta varsa saatlerce suni verip isteğe bağlı sezaryene aldırttılar
Nehirim1001 Ebrulig Ben Ümraniye’de Kadriye şener de doğum yaptım özel muayenesi var ve çoğu hastane ile anlaşmalı geliyor çok çok memnundum bence bu yolculukta doktor çok önemli gece yarısı bile ne yazsam cevap verdi, bana ulasamazsan diye doğuma yakın eşinin numarasini bile verdi gerçekten çok ilgiliydi ben epidural sezaryen oldum 3 günde kendime geldim Allah ondan razı olsun sende kesinlikle düşün canım.
Nltka Bende İzmit medical parkta yaptım doktorum Ümit aydın dı muayenesi 170 falandı doğumda epidural normal doğumdu 5000 tuttu çok tavsiye ederim doktorumu ebeler doktorlar falan çok ilgilerlerdi ama bende hiç iş yoktu 😂 doğum ve o acıyla çok kötü davrandım hiç yardımcı olamadım söylediklerini yapamadım ne yazkki oda dan kovduğum bile oldu . Yani çok zormuş doğum 🤣
Ebrulig Nltka banada şuan Gebze Medical’de Ömer Bey’i önerdiler. Doktor süper eğitimli ve deneyimli biri. Gebze Medical’de biraz kararsız kaldım. İzmit Medical merkezde mi oluyor?
Puki Ebrulig halkalı acıbadem hastanesinde derya uyan , beş kuruş etmez bi doktor. O kadar para ya yazık . Lanet kadın
Oglusumm2 Puki bu hastanede ali emir bebek kacak doktor yüzünden öldü. Bu hastanenin kapatılması gerekiyor! Hatta annesi sema Caner intada denk geşmişsinizdir. Lütfen kimse bebeğini götürmesin ve gitmesinde