Deletedmom_36 Ebrulig gebze yuzyil hastanesi cigdem kilicta normal dogum yaptim sanirim 2250 odedik doktorumda asiri memnundum☺️Muayne ucretide 95 ti sanirim gecen yildan bahsediyorum
Ebrulig Kbrbydk merhaba Maltepe’de oturuyorum Anadolu yakası- Avrupa’nın yakın kısımları her yer olur
asyasare Ebrulig ben ankara gazi universitesi tip fakultesinde kontrol ve dogumumu yaptim. bir ucret odemedim. ama bebegimi kontrollere oraya goturmeyi kestim cunku her dogan bebegi neredeyse kuveze aldilar benimki dahil. kuvez parasimi aliyorlar devletten anlam veremedim. hadi benim kizim kucuk dogdu sarilik oldu vs. gun asiri hastaneye cagirdilar kontrole. kizim kuveze yatiyordu mama veriyorlardi sariligi geciyordu. eve cikerken emzir mama verme dediler 1 hafta sonra tekrsr gittik kizim 2. ye sarilik oldu yine kuveze yattik yine aynisini dediler en sonunda evimizin yakininda bir hastaneye gittim. 29 mayis devlet hastnesi kucuk bir hastane ama doktorum muthis memnunum. gazide surekli nobet degisiminden surekli yeni doktor bakiyordu tekrar tekrar dert anlatiyosun doktora. birdaha goturmedim kizimi
Ebrulig asyasare devlet hastanesi donanım açısından, doktor açısından en iyisi. Yalnız psikolojik olarak beni tersleyen ebeye denk gelirsem ve doğumum kötü geçerse diye korkuyorum 😣
ElmaliTurtamm asyasare üniversite hastaneleri hep öyle bide hiç olmıcak sebepten yatırıyolar genelde öğrenciler baktığı için ilk başta artık puanmı kazanıyolar napıyolarsa
Kbrbydk Ebrulig anladım bekarken İstanbul’da oturuyordum o yüzden yardımcı olamayacağım. Yazan annelerimiz olur mutlaka 😚
Deletedmom74 Ebrulig ben maltepe mehmet toprak hastanesinde doğum yaptım. Babamın arkadaşı mehmet toprak. Şu an hastanenin adı değişti ama çok memnun kaldım güzel ve lüks doktorları çok iyi çok ilgili bir hastane. Muayene ücretini tam ödememiştim hiç ama hatırladığım kadarıyla 200 civarıydı. Yükselmiş olabilir bi arayın isterseniz. Sezaryen doğum yaptım 2 gece de kaldım 2 bin ödedim ama normal fiyat nedir bilemiyorum şu an hastane el değiştirdi çünkü.
Ebrulig Benim kardeşim Balıkesir’de kadın doğum uzmanı. Onun nikah şahidine gittim Kartal Lütfi Kırdar Hastanesinde, benimle çok güzel ilgilendiler. Özel gibi muamele gördüm diyebilirim. Yalnız doğumda yandakilerin çığlığını duymak istemediğimden daha konforlu bir hastane istiyorum. Özel sağlık sigortamızda var. Sadece deneyimleri ile memnun kalan annelerden öneri bekliyorum
Deletedmom_36 Dn123 hangi doktora gittiniz ben detayli ultrsonumj orda yaptirdim evime yarim saat uxak diye tercih etmedim dogumumu orda yapmayi gidip gelmem zor olur diye ama bir daha hamile kalirsam orda dogum yapmayi dusunuyordum
asyasare Ebrulig en azindan kendi hastanem icin konusuyorum dogumum cok guzel gecti. herkes yardimci motive ediciydi. tip fakultesi oldugundan doguma yaklasik 8 kadar asistanda katildi izlemeek icin😀 benim icin muthis bir deneyimdi. azarlayan ebe kaldi mi gercekten bilemiyorum ama bana denk gelmedi korkmayin o an zaten herkesi herseyi unutuyorsunuz
Purposeless Ebrulig Ben giresun Kadın doğum hastanesinde doğum yaptım hemşireler dr olsun gerçekten çok iyidiler, servisin ve doğumhanenin özelden hiçbir farkı yoktu çok temiz ve güzel bi hastanedeydi doğumun başından sonuna kadar tek bir dr gittim .Dr da çok iyiydi çok ilgiliydi muayeneye eşim girebiliyordu. Doğumhaneyede girdi.Sadece tam doğum anında görevliler kalıyor.O da her hangi bir koplikasyona karşı panik havası oluşmaması için zaten gittiğim hastane anne bebek dostu seçilmiş bir devlet hastanesiydi.Hala da derim giresundaki arkadaşlarıma çocuk yapmak isterseniz burda yapın diye 😊
BusraCnbr Purposeless Merhaba eğer Giresun da bayadır kalıyorsanız Ladın Doğum hastanesi hala eski yerin de mi? BEn de Giresunluyum da orda büyüdüm merak ettim bi an doğduğum hastane mi diye? 💐😂😇
Ikrazumra19 Ebrulig alanya anadolu hastanesi tevfik hacıhamdioglu doktorum siddetlw tavsiye ediyorum 2 defa sezeryan oldum on numara bir doktor muayene ucreti 110 tl dogum 2200
BenMathilda Ebrulig Devlet hastanesi düşünmeyin derim Istanbul ve Corona şartları altinda. Pendik, Yüzyıl haatanesi, Hale hanım. Zaten hastane hasta olarak devlet hastanesinden farksız.
Gamzosgamzos Nisa hastanesi Derya Kanza Gül idi doktorum 2.400 sezaryen bebek hemşireleri hariç memnun kaldım
zezeeyyy Ebrulig İstanbul güneşli Yaman Cerrahi Tıpta sezaryen doğum yaptım 1800 liraydı muayene ücreti 60 liraydı geçen yıl çok memnunum doktorumuz Eray Balcan süper bi adam
Nilidya Bence imkanlar doğrultusunda değişiyor ama devlet Hastanesinde doğum yapmak eğer imkan varsa aşırı mantıksız bir cocuk planlarken her şeyi planlamak lazım bence kendi konforun sağlığın aynı şekilde bebegin konforu için özel hastane şart . Kullanılan malzemelerde bile farklılıklar var dedikleri gbi ebeler tersliyor veya başkalarıyla aynı odada doğum yapmak istemezdim . Ben WM Medical Park Hastanesi’nde doğum yaptım hersey muhteşemdi . Başımda 4-5 tane hemşire vardı benle ayrı bebegimle ayrı ilgilendiler . Fiyat 5000₺ ama daha uygun özel hastanelerde vardır mutlaka 👍
Mom084 Nilidya bencede ben Şanlıurfa da yaşıyorum Allah devlet Hastanesi’ne düşürmesin öyle kötü öyle pis bir yer
Kereminannesiii Nilidya devlet hastaneleri için bir şey diyemem ama özel hastanelerde çok iyi değil maalesef… bir gün önce kontrole gittim her şey normal ikinci günün akşamı bebeğimin hareketleri azalıyor yoruldum diyorum sabahı bekliyorum hastaneye gittiğimde bebeğin suyu sınırda acil Doğum. Bir günde bebeğin suyu bitemez tabi İnanmıyorum ben buna. Apar topar Doğum suni sancı açılma yok saatlerce acı çek boş yere ilgi sıfır. Al pilates topunu üstüne otur zıpla ebenin dediği göstermedi bile ne yapmam gerektiğini. En son kendimi sezaryen istiyorum derken buldum ebenin beni bir dövmediği kaldı kocanın parası çok galiba diye bağırınıyordu en son. Doktorun ameliyathane de senin Doğumun iki gün bile sürerdi demesi. Şikayet için gittiğimde aaa olur mu senin 5 cm açıklığın vardı sen dayanmadın oldu. 1800 ödeyecekken 4000 TL ödetmek çok iyi tabi. İlk doğumum yoksa bu kadar atlamazdım. Kötü bir hastanede değil medipol. Yani her özel hastane eşittir iyi demek değil ne yazık ki
ElmaliTurtamm Nilidya bende devleti asla istemiyodum en son özele kontrole gittiğimde dedi bana sen burda Doğum yapamazsın devlet hastanesine gitmen lazım doğumum sıkıntılıydı hastanede küvez yoktu başka özelleri aramıştım kabul etmemişlerdi en son suyum geldiğinde tıpış tıpış kendi ayağımla devlete gittim 🙁
Mom084 Ebrulig Ebrulig Şanlıurfa ❤️ Metrolife Hastanesi doğum ücreti 1 yıl önce 1000 TL verdik ☺️ Muayene de o zaman 50 tlydi ❤️