SayMyName oğlum ilk 2 ay yaşadı bunu hatta 1-1 buçuk dakika nefes alamıyordu mordan siyaha dönüyordu bizimki yüksek oranda alerjiden kaynaklanıyormuş teşhis konulunca sorun çözüldü şimdi çok nadir oluyor ama olduğu zaman ağzına değil burnuna tek seferde nefes verin yani burnuna üfleyin ama uzun değil tek seferde huh der gibi nefes verin (ağzına değil nefesini tıkama ihtimaliniz var) bir irkiliyor 1-2 saniye içinde kendine geliyor bize doktorlar hep bunu söyledi 4-5 kez acile gittik her seferinde bu şekilde mudahele ettiler bizde bu şekilde kendine getiriyorduk evet o anki durum çok zor biliyorum ama bebekler 3 dakika nefessiz kalabilirlermiş 3 dakikaya kadar beyinlerinde herhangi bir hasar bırakmazmıs ama en çok dikkat edilmesi gereken nokta ateş bu katılma durumunu 5-10 dakika içinde 2 den fazla olduysa ateşini takip etmeniz gerekiyor Allah korusun ateşi yükselirse nöbet geçirip havale geçirebilirlermiş bunların hiçbirini sizi üzmek yada korkutmak için yazmıyorum lütfen yanlis anlamayın ben kendi oğlumu 2 defa ölüyor kurtarın diye yalvararak acili birbirine kattım o yüzden çok araştırmıştım bu bilgilerin hepsini doktorlar söyledi bizede umarım sizinde biran önce düzelir 🙏