SayMyName İyi akşamlar sevgili anneler , Kızım bazen ağlarken nefesi kesiliyor mosmor oluyor biz müdahele etmezsek o şekilde kalıyor . Bunu yaşayan ve ne yapmamız gerektiği hakkında bilgisi olan var mı 🙄
Haticekerem SayMyName bende burda bekliyeyim bari çünkü benimde surekli olmasa da ağlama krizine girince korkunca cani acıyınca oyle oluyor
Mehmet-22_efe SayMyName nefesi kesildiğinde yüzüne üflememiz gerektiğini biliyorumda morarınca ne yapılabilirki inşllh bilen biri vardır
MinasMom34 SayMyName ben bı kere hastaneye götürdüğümde kan alırken o şekil olmuştu ağzına doğru üflediler düzeldi her seferinde de öyle yapıyorum 11 buçuk aylık olduk ama ağlarken hâlâ yaşıyoruz bu durumu
SayMyName Deletedmom280 kızımda da aşırı kansızlık çıktı .kansızlığı geçtikten sonra acaba sorun ortadan kalktı mı ? Bilginiz var mı ?
SayMyName Haticekerem az önce yaşadık biz de çok korktum ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻♀️İlk defa bu kadar uzun sürdü
Haticekerem SayMyName benim de oyle olmustu sallamistim bauavi ama yine ayniudi taaki kendi nefesini kendisi kontrol edene kadar ellerim ayaklarim bosalmisti diz üstü yere düştüm bebegim kucahimdayken yavrum da kendine gelince korkup ağlayarak uyuyakalmisti o halde bende korkudan saatlerce aglamistm cok kotu bi durum oğlum ellerimde kasılıp morardı can çekişiyordu resmen eşim o halimizi görünce bebeğimizi kaybettik sanmis Rabbim orneginden bile korusun yavrularimizi coookk zor Rabbim evlat acisi gostermesin yasayanlarada yardim edip sabir versin
SayMyName Mehmet-22_efe inşallah çünkü normal birşey mi yoksa telaş yapmam gerekir mi bilmiyorum 🤷♀️
SayMyName Deletedmom280 teşekkür ederim kızımda da yoğun bir şekilde ilaç tedavisine başladı doktor . İnşallah kansızlıkla birlikte oda geçer 🙏
Sueda2929 SayMyName aynı durumdayız.. doktrm üfürümden şüphelenmişti fakat yokmuş.. yan çevir ve yüzüne üfle dedi bana.. ödüm patlıo benimde:(
nur_eayni_h SayMyName hem de nasıl😔 kalbinde delik vardı kapanmaya başlıyor hamdolsun.. ondan mı dedik değilmiş ama ne zaman biter bilmiyorum😔
SayMyName Sueda2929 evet hep böyleydi ilk başlarda çok önemsemedim çok kısa sürüyordu çünkü ama bugün uzun sürdü 🤦🏻♀️Odasında uğraştık olmadı banyoya götürdük yüzünü yıkadık yani baya süre geçti
SayMyName Filizak geçen hafta baktırdık nerdeyse sıfırşanmıştı kan değerleri doktor kan ilacını 12 damlaya çıkardı . İnşallah onunla birlikte bu da geçer 😔