Pinkbery Minikkmucizeem yani benim bebegm de 3 hafta öndeydi hep yediklerime bende dikkat ettim. Ama ultrason olcumu hatalı olabiliyor bazen. Mesela 37+6. Haftada 3500kg gorunen bebegm 1 gün sonra 4350kg dogdu. Karnın cok büyük mü benimki aşırı büyüktü. Doktor hatta söyledi elle muayene edip bu bebek 3500den fazla muhtemelen , normal dogum yapmayalım diye.nitekim oyle oldu.karnım hep normalden daha büyüktü
Mom9 Minikkmucizeem kızım 35.haftada 2735 doğdu. Erken doğum oldu ama kilosu fazlaydı büyük ihtimalle gebelik şekerimden kaynaklandı. 3900den sonra normal doğum yaptırmıyor genelde doktorlar
Pinkbery Minikkmucizeem ozaman dogru olabilir. Bide bu olay genetik birazda mesela benim eşimde 4600kg dogmus. Babasına cekmis benim kız😀 40. Haftaya kadar kalsaydı 5 civarı dogardı dedi doktor . eşin yada sen kilolu dogduysanız onla ilgilide olabilir ama dediğim gibi ultrason ölcümüde hatalı olabiliyor eksik fazla
Minikkmucizeem [silindi] canım kaç kere baktılar farklı doktorda baktınkilosu doğru zaten özel hastanedeyiz devlette makinalar biraz hasarlı oluyor ama yanlış çıktığını düşünmüyorum çünkü bende 1 ay içinde 10 kilo birden artmışım nasıl oldu anlamadım normal besleniyorum şeker yok bişi yok ekmeği kesti
Pinkbery Minikkmucizeem iyidir bakması daha kolay oluyor 😀 sezeryan olsun ne olacakki bende sezaryan oldum. Sorun yaşamadım.
Momandbaby Minikkmucizeem 33 haftada 2500 du sonuc olarak sezeryana alindm normal yapamazsn dediler 4000 kilo dogdu
Emineyilmazz Minikkmucizeem benim 32. Haftada 2600dü bebeğim 3300 doğdu yani 3 - 4 hafta sonra gelişimi yavaşlar artık çok korkmuştum normal yapamam diye kilodan dolayı çok şükür tam kilosunda doğdu
Babe Minikkmucizeem Benim bebegim de o sekildeydi hatta 10 gun erken dogdu erken gidiyordu kilosu boyu.
Shlaa Minikkmucizeem canım kilolu bebekler normal doğurmuyorlar risk almıyor doktorlar bende 39 haftada sezeryanla doğum yaptim 4250ydi kilosu doktor risk alamayız dedi. Benimde bebeğim senin gibiydi arada öyle olabiliyor son günlerde kilo alımı biraz da olsa yavaşlıyor
Minikkmucizeem Shlaa canım sezeryandan sonra emzirmede sorun oluyırmı boş bogaz insanlar korkutuyor bazen aman sezeryan etme emzirme zor olur diyee bende stres oluyorum 😣
Shlaa Minikkmucizeem hayır canım sadece süt damarların 2 ve 3gun açılıyor o kadar hemşireler mama al dese bile biz almadık boş emzik verdik ve şuan ezikte emiyor benide emiyor sürüm 2 günden sonra geldi ve herşey çok güzel ilerliyor ve tam 2 haftada 17 kilo verdim. Normal doğumda bu kadar çabuk kiloda verilmiyor
Esdoel Minikkmucizeem bence fazla değil benim gebelik şekerim vardı sinirdaydi doktor hiçbir şey demedi ekmeği tatlıyı azalt dedi 32. Hafta da oğlum 3200 kilodaydi direk diyetisyen e gönderdi sabah 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin öğlen ayran yada yoğurt yada süt akşam da 1 kase çorba 2 yemek kaşığı sebze yemeği verdi ben 40 haftama kadar böyle beslendim inanılmaz zordu 3900 kilo ile doğdu oğlum
Nltka Shlaa normal doğumla 2 haftada 20 kilo verdim🤣 daha 40 ım çıkana kadarda kalan 5 kiloyu verdim yia bünyeyle alakalı doğumla alakalı değil bence
Ssifa- Benim de bebeğim o civarlardaydı 40+3’de 4,095 doğdu muayenede normal doğurabilirsin demişti problem yaşamadım gözünü korkutma canım sadece hamurişi,ekmek vb gıdaları kesmen senin içinde faydalı olur
A1s2a3m4 Minikkmucizeem 38+5 de dogum yaptım 2900 evet sizin baya fazla o haftaya göre normal degil ya iri bebek olucak ya da doktor yanlış ölmüş olabilir
ZeynoEce Minikkmucizeem ya öyle ölçüyolar bi doğuyor 500 gr az. Yani doktora ve ultrason cihazına göre kilo ölçümü değişiyor. Şimdiden sezeryan olursun doğuramazsn diyip gebeyi strese sokmamak lazım.örnek arkadaşım 3600 dediler bebeğine doğurdu 3050 gr.