Ssifa- Benim de bebeğim o civarlardaydı 40+3’de 4,095 doğdu muayenede normal doğurabilirsin demişti problem yaşamadım gözünü korkutma canım sadece hamurişi,ekmek vb gıdaları kesmen senin içinde faydalı olur
A1s2a3m4 Minikkmucizeem 38+5 de dogum yaptım 2900 evet sizin baya fazla o haftaya göre normal degil ya iri bebek olucak ya da doktor yanlış ölmüş olabilir
ZeynoEce Minikkmucizeem ya öyle ölçüyolar bi doğuyor 500 gr az. Yani doktora ve ultrason cihazına göre kilo ölçümü değişiyor. Şimdiden sezeryan olursun doğuramazsn diyip gebeyi strese sokmamak lazım.örnek arkadaşım 3600 dediler bebeğine doğurdu 3050 gr.
Merve-miray Minikkmucizeem 32+1 günlükken 2 kiloydu. 40+1 günlükken doğum yaptım 3.300 doğdu. Sizin bebiş biraz tombiş yanlış ölçülmediyse 😊
Nltka Shlaa normal doğumla 2 haftada 20 kilo verdim🤣 daha 40 ım çıkana kadarda kalan 5 kiloyu verdim yia bünyeyle alakalı doğumla alakalı değil bence
Nltka Minikkmucizeem yani tam hatırlamıyorum haftamı ama benim bebek 39 haftada 3400 doğdu 🤔 biraz fazlaymış ama doğumu ve doğum şeklini çok düşünme yine bebek nasıl isterse o şekilde geliyor çünkü suyun gelir pat diye açıklığın olur normal doğurursun 🤷🏻♀️ Açıklığın olmaz suyun biter mecbur sezeryane girersin takılma millete