Mom8 Derin_23 nasıl bir yaram olabilir acaba? Aciz insanların klasik cümlesi yarana bastım bunu demeseniz olmazdı zaten 👏
Mervee1 FrenchPress 2015 doğumlu 5 yaşına girdi bu sene bizim şart oldu seneye okula başlayacak çünkü
Mervee1 Mom8 ben açıkçası sadece anasınıfında düşünüyorum özeller de de kötü vardır genelleme tapmak çok saçma olur
Mom8 Mervee1 tabii ki her kurumun iyisi kötüsü var. Bulunduğunuz çevredeki okulları kiyaslayarak doğru kararı vereceksinizdir
Derin_23 Mom8 aciz insan sensin tanımadığın bir kişi için bunu nasıl diyebilirsin vallahi yazık ya kendini iyi gösterdin tebrikler 😂😂
Mom8 AkileUgur ya ben linç etmek istemedim ki. Edebiyat öğretmeniyim yazmış. Bazı kelimelerin yanlış yazılması sinirimi bozuyor bir de bu konuyu anlatan kişi yapınca iyi niyetli olarak yazdım ama hanımefendi sağolsun beni TDK ilan etmiş
Mom8 Derin_23 teşekkür ederim. Kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana 😝 siz beni tanımadığınız halde yarama bastığınızı düşünebilirsiniz ama ben sizin aciz olduğunuzu düşünemem öyle mi? Bir sır vereyim size bir kişinin yaptığı yoruma arka arkaya cevap yazmayın bu çok aciz gösteriyor
AkileUgur Mom8 farkındayım kanka . Edebiyat öğretmeni olduğu için yazdın sen benimde sinirimi bozuyor ama ne yapalım 🤭🤣
Mom8 AkileUgur bari sadece öğretmenim deseydi. Ya da komik bir postta bu yanlışı yapsaydı yine yazmazdım. Ama konu okul seçimi. Yıllardır devlet okulunda öğretmenlik yapıyorum daha böyle bir yanlış yapan edebiyat öğretmenine denk gelmedim. Gerçi özel okulda da denk gelmedim ama neyse daha fazla yazmayayım kızıyor sonra
Derin_23 Mom8 bir yoruma sürekli yorum yapsaydım dediğiniz olabilirdi ama yaptığınız yorumların altına yazdım hep hangimiz aciz oluyoruz 😂 neyse artık insanlara yardımcı olmak için yapılan yorumları bu hale getirdiniz bişey demiyorum ✋🏻😊
Mom8 Derin_23 acizliği bir kenara bırakalım o zaman yaradan bahsedelim. Ne tür bir yaram varmış da üstüne basmışsınız biraz açıklarmısınız. Okulda nasıl olduğunuzu bilemem. Yine söylüyorum edebiyat demeseniz yazmazdım. Ben biyoloji öğretmeniyim. Mide bulantısı ile ilgili bir posta ben biyoloji öğretmeniyim miyde bulantısı şu sebeple olur yazsaydım sizce komik olmaz mıydı?