Mervee1 oğlum 3.5 yaşındayken başladı anaokuluna. Devlet anaokulunda 3.5 grubu olduğunu bilmiyorduk kreş araştırdık hepsi bir cemaate bağlıydı 1 tane bağımsız bulduk o da çocuğumuzu anlattığımız an özel bir çocuk şöyle eğitim vereceğiz böyle yapacağız diyerek bizi kaziklamaya çalıştı 😁 tesadüfen devlet anaokulu bulduk 3.5 yaş grubu olan. Hiç pişman olmadım sonra ki 2 yıl da başka bir okulun Anasınıfına gitti öğretmenler hep ilgiliydi. Şuan 3.sınıfa geçti oğlum . hiç bir öğretmeninden pişman olmadık çok şükür hem ahlaki açıdan hem akademik olarak mükemmel yetişti tabii sadece okulla kalmıyor biz de evde destekliyoruz. Özel bir dil kursuna %100 burslu kabul edildi. Bunlar hep devlet okullarında oldu. İmkan varsa ve gerçekten donanımlı bir eğitim verilecekse özel tabii ki tercih edilebilir ama özelde çalışan ya da özel okulda öğrencisi olan kişilerin devlet okullarını kötülemesi çok anlamsız. Devlet okulu değil mi ilgilenmez diye bir algı var bu çok yanlış. Çocuğunuz için hayırlısı olsun inşallah pişman olmayacağınız bir okul ve öğretmen olur. Okul öncesi çok önemli