Deletedmom276 Linolin ben de meraktan bakmıştım Çin takvimine, lanetli Çin 🇨🇳 (because of covid-19) takvimde çıkan cinsiyet tutmadı, oğlum oldu çok şükür bin şükür 🙏🏻 çünkü bir oğlum olmasını çok istemiştim 🥰🙏🏻🦋💙🧿
BhrKrmn Linolin o haftalarda banada kıza benziyor demişti doktorum ama bu sadece kemik yapısına göre tahmin dedi yani kesin birşey diyemem demişti 16 haftalık falandı erkek olduğunu öğrendik pipisini çekip vermişti elime bu ne demiştim 🤣🤣🤣 çin takviminede inanmam ama görümcem bakmıştı tesadüf muhtemelen orda da erkek çıkmıştı. Önemli olan sağlıklı olması zaten😊
Depresif_polyanna tubaelif kız görünüyor canım. Benim de adım Tuğba ve 3 Nisan doğumluyum. Ne güzel ikimiz de koç burcu tuğbayız 🤭
Depresif_polyanna Nillp 25 yaşında olduğunu varsayarsak ağustostan ocağa kadar erkek görünüyor şubatta kız ❤️
Alyaveannesi Depresif_polyanna cinsiyete bakar misiniz bizede maksat muhabbet olsun 🥰 dogum tarihi 28/05/1994 sat:13/11/2020
ErvaMuhammedAli16 Linolin İki gebeliğim de de doğru çıktı ama batıl inanç bence 🤷♀️Kızım 17 haftalıkken belli oldu. Oğlum da 10+4 haftalıkken belli oldu. Ben inanmamıştım dr. Defalarca sordum hatta bu kadar erken nasıl olur diye.. Kesin net erkek penisi gözüküyor demişti doğru çıktı 😂
Linolin ErvaMuhammedAli16 ☺️Allah bağıslasın evlatlarınız bende bir kız bir erkek olsun istiyorum diye bu merak tabi önceliğim sağlıklı olması🤲
ErvaMuhammedAli16 Linolin Ya doğru diyorsun insan istiyor ikisini de tatmak 🥰🌸 Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hakkınızda 🙏🏼🤲🏼
Eminayaz Linolin benimde oglum var busefer kiz istedim ama buda erkekmis bende umutla brkliyorum cin rakvimindede kiz cikmisti oglumda tutmustu cin takvimi bunds tutmadi sanirsam yanilmistir filan diye bekliyorum
MuhammedAmine Linolin o bu takvimine hiç bakmadım doktor bana 18. Haftaya kadar kız dedi sonra erkek dedi . Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun