Balkokulumm Egeasaf20 watsapta sadece 7 kişi ekli oda ailem 3 aylıktı bi fotoğrafını paylaştım ilk ve son oldu kızım o gece okadar çok ağladı ki dedim çatlıyacak artık dahada paylaşmam
Egeasaf20 Balkokulumm ya aslında onu ona bağlamamak lazım ailem diyorsunuz sonuçta ailenizin nazarı değer mi maşallah demişlerdir sonuçta yine de dua okusaydınız paylaşırken
Deletedmom330 Egeasaf20 çocuk benim kimse karışamaz 😂 karışsalardı da ağızlarını payını alırlardı benden 😂
Deletedmom413 Egeasaf20 Mesela bi fotograf atiyorum storye Farkinda degilim arkadan bi yerden eli bacagi görünmüs misal 🤣 Oy onun elini sevsinler ayagini cart curt Kac aylik oldu sunu yapiyomu at bi foto bakayim Tayfasina gıcık oluyorum🤣
Guneeess Egeasaf20 ben 40ı çıkmadan paylaştım canım birkaç gün vardı 😊 hiçbir şey olmaz merak etme kötü bakandan çok güzel bakanlar var🧿💓
Deletedmom384 Altıncı ayda paylaştım canım çok şükür bi şey olmadı Rabbim herkesin çocuğunu bağışlasın ❤🧿
_Zeynep_bebek Egeasaf20 6 aylıktı sanırsam bn e paylaşma canm daha minacık kuzum analı babalı saglıklı büyüsün inşaallah
Butterfly Egeasaf20 kızım 3 ay 20 günlük yeni yeni paylaşıyorum ama ancak vatsapta sosyal medyada paylaşmıyorum 😁
Deletedmom413 Egeasaf20 😊 o sebepten paylasmiyorum Nazara goze inanirimda nazar sokaktada var ev gezmesindede var 😊🧿 dua okuya okuya gezelim