Egeasaf20 Anneler bebişlerinizin resimlerini ne zaman paylaşım yaptınız merak ettim 😀 bebeğim 3 aylık hala paylaşmadım paylaşmak istiyorm ama sanki birşey beni tutuyor korkuyorm gözden nazardan küçük kıyamıyorum 🥰 belki bir çoğunuz saçma bulacak ama bunu yenemiyorm güzel anneler 🌼
Deletedmom23113 Egeasaf20 2 aylıkken koymuştum ilk , bol bol okuyorum , paylaştığım Kişiler zaten hepsi çevreden , doğunca da gören insanlardı , sosyal medyamda da sadece kendi çevrem ekli , çok şükür sorun olmuyor , ama tabi zırt pırt koymuyorum , az ve öz :)))
Deletedmom278 Egeasaf20 Sakınan göze çöp batar. 10. Günde attım her yere. Nazar olacak diye düşünürseniz olur. Olmaz inşallah deyin.
Egeasaf20 Deletedmom23113 benım bebeğimi daha kimse görmedi virüsten dolayı sanırım paylaşmaya korkmamda bundan dolayı 🥰
Egeasaf20 Emel12 işte aslında bende şu şekilde düşünüyorum şimdi 3 aylık da bebek oluyor 5 aylık da 5 aylık paylaşsam ya da bir yaşında yine bebek yine Allah korusun nazar değebilir
Deletedmom23113 Egeasaf20 anladım . Öyle aklınıza getirmeyin nazar falan , herkes paylaşıyor artık bence 😊 sizin vereceğiniz karar :)
Egeasaf20 Deletedmom23113 aynen bakıyorm herkeste paylaşıyor miniklerimizi rabbim korusun inşallah 🙏🧿
Deletedmom310 Egeasaf20 doğduğunda yapmaya başladım.paylasim ilk bebeğim şimdi yapmiycamda ne zaman yapicam yani
Deletedmom330 Doğduğu gibi paylaşmıştım. Hatta bi grup arkadaşlarım tarafından bebeğinin kafasına emoji koymayan anne olarak anılıyordum 😂
Egeasaf20 Deletedmom330 😀😀 doğduğu gün paylaşsam karışanım çok olur neden paylaştın yazık küçük bilmem ne 😀
Balbocegi Egeasaf20 akrabalarıma, beni arayan soran herkese ilk gün attım. Sosyal medyaya kırkı çıktıktan sonra. Evet nazar var ama çok şükür dua da var. Ne zamana kadar paylaşılmayacak? 1-2 yaşa kadar paylaşmayıp, sonra herşeyini paylaşanlara sormak istiyorum nazar yok mu şimdi diye 😁
Deletedmom330 Egeasaf20 çocuk benim kimse karışamaz 😂 karışsalardı da ağızlarını payını alırlardı benden 😂