Prenses42 Tubutubu canım ben 5 yıldır düzenli yaptırıyorum panik yapma 2. Rötuş da düzelecek 🌸 benim gittiğim yer özel bi krem veriyor ben sadece onu sürüyorum
KuzeyiinAnnesii Prenses42 olabilir yinede bayan çok ödemiş ve rötüş da var dememişler ben gayet memnunum 🌺 iyki yaptırmışım diyorum 😂
Deletedmom318 Tubutubu Ben yıllardır sürekli yaptırıyorum. Bir hafta sonra o koyu renk oturuyor. Akma ağarma yaşamadım. Bir ay sonrada rötusa çağırıldım hep
Saredeniz Tubutubu ben de 3 yıldır yaptırıyorum ama 3 gün duş almak yasak. Özel bir krem veriyorlar onu sürüyorum. 1 ay sonra rötuş işlemi oluyor ama ücrete dahil oluyor. İlk fazla boya akar korkma 2. İşlem zaten boşlukları doldurmak düzeltmek için oluyor.
Tubutubu KuzeyiinAnnesii konuştum ya yine istiyolar 1800 başka bı yere sordum rötuş için size gelsem diye o da 700 TL dedi
Cicekimftm Tubutubu hayır ondan soyulmuyor. İyileştiği içşn soyuluyor. Hatta kabuk bile bağlar bir süre sonra normale döner vazelin sürün
Deletedmom318 Tubutubu Rötuş yaptırmazsanız daha çabuk siliniyor. İlk yaptırdığımda işinin ehli olmayan birine denk gelmiştim. Rötusa falan çağırması 3-4 ayda silindi renk hiç yaptırmamış gibiydim
elifimmmt Tubutubu 1800 tl para verdim diyosun ama rötüşun kaş üzerindeki etkisini bilmiyosun 🤔 ayrıca biraz seni yolmuşlar gibime geldi hangi kuaför 1800 e yapıyor yapıyorsada böyle bozuluyor 😒
Deletedmom310 Tubutubu ben yaptıriyirum 4 5 senedir ilk yapilan atiyo zaten bir hafta sonra ikinci seans uygulanıyor.o.kalici oluyor
GoGirl Deletedmom310 bnde yeni yaptirdim 2.de mi oturuyor uzuldum bnde yarisi kabuk tuttu döküldü bi yer bole boyali gbi kaldi yakindan baki ca tuhaflik var uzaktan yine kendi kasimdan koyuda