KuzeyiinAnnesii Tubutubu canım 1 ay sonra yine aynı işlemi yapacak sadece iğne ücreti alıyorlar kişeye özel açıldığı için size gün vermediler mi
Prenses42 Tubutubu canım ben 5 yıldır düzenli yaptırıyorum panik yapma 2. Rötuş da düzelecek 🌸 benim gittiğim yer özel bi krem veriyor ben sadece onu sürüyorum
Cicekimftm Tubutubu hayır ondan soyulmuyor. İyileştiği içşn soyuluyor. Hatta kabuk bile bağlar bir süre sonra normale döner vazelin sürün
Tubutubu KuzeyiinAnnesii ya aslında bı söylediler ama aynı ücret olur dediler 1800 vermiştim bı o kadar daha istediler bende istemedim yani çok saçma geldi
KuzeyiinAnnesii Tubutubu yok artık 1800 çok değil mi ben 700 ₺ yaptırmışdım bir sonraki rötüşda sadece iğne parası 100₺ vermişdim Sizden tekrar ücret talep etmemeli rötüş için siz bu rötüş işini tekrar sorun ayrıntılı
Tubutubu KuzeyiinAnnesii konuştum ya yine istiyolar 1800 başka bı yere sordum rötuş için size gelsem diye o da 700 TL dedi
KuzeyiinAnnesii Prenses42 olabilir yinede bayan çok ödemiş ve rötüş da var dememişler ben gayet memnunum 🌺 iyki yaptırmışım diyorum 😂
Deletedmom318 Tubutubu Ben yıllardır sürekli yaptırıyorum. Bir hafta sonra o koyu renk oturuyor. Akma ağarma yaşamadım. Bir ay sonrada rötusa çağırıldım hep
Saredeniz Tubutubu ben de 3 yıldır yaptırıyorum ama 3 gün duş almak yasak. Özel bir krem veriyorlar onu sürüyorum. 1 ay sonra rötuş işlemi oluyor ama ücrete dahil oluyor. İlk fazla boya akar korkma 2. İşlem zaten boşlukları doldurmak düzeltmek için oluyor.
Deletedmom318 Tubutubu Rötuş yaptırmazsanız daha çabuk siliniyor. İlk yaptırdığımda işinin ehli olmayan birine denk gelmiştim. Rötusa falan çağırması 3-4 ayda silindi renk hiç yaptırmamış gibiydim