Eternity Esravza Sise bebek suyuysa hayat su vs. Kaynatip sogutmaniza gerek yok. Mineralleri azaltiyor. Ben bebek suyunu direk 37 derecede isitoyorum isiticim var oyle yapiyorum, sogutmaya gerek kalmiyor
Kubralena Mama 40derece suyla yapılır yani ılık suyla 😊 ben suyu kaynatıp bi cam şişeye alıyorum,mama yaparken mama ketılım var tam 40 dereceye ayarlıyor ama başka yerdeysem cezvede ılıtıyorum,hazır su kullandığımda oluyor. Doktorumuz böyle tavsiye etmişti 👍🏻
Esravza Tnablz şimdi benim bu zamana kadar yaptığım mamalardan hıçmi vitamin almadı sadece karnımı doydu yani😒
1prensannesi_ Esravza zaten hazır mamalarda vitamin olduğunu düşünmüyorum tamamen sağlıksız ama mecburi olarak veriyoruz işte
_esraaozturkk_ Esravza canm mama yapmadan 15 dk once köy kaynasın o zmana kdr ılır bn birde biberini soğuk suya tutuyorum ılıyor hemen
_esraaozturkk_ Esravza ztn çok sıcak olmuyor ki su aşırı kaynar degl bn önceden kaynatıyorum sonra ılıtıyorum bana göre sıcak oluyor onu da soğuk suya tutuyorum vitamini gidecgni sanmıyorum
Esravza ymn2019 dıkkatımden kaçmiş olamazmı keyfii yapcak halim yok heralde mamayı yapıpta sogutmaya calışmak
ymn2019 Esravza yani en ince detayına kadar inceleyerek vermemiz gerek yanlış anlamayinda sonuçta o bebeklermizin öğünü. .Her markanın yapılışı farklı olabiliyor çalkalayisina kadar .Zaten mama yi karıştırma ve bebeğe verme ısısı farklı olduğundan her durumda soğutma işlemi yapıyorsunz
1prensannesi_ Esravza zaten mama kutularının üzerinde yazıyor canım ben suyu kaynatiyorum sonra ilimasini bekliyorum önceden baya bi su kaynatiyorum zaten soğuyunca mama isterse ilitiyorum ılık su ile yapılmasi gerek ama önceden 10 dakika kadar kaynatılmış olmasi gerekiyor suyun
Esraegemen Esravza kaynamış soğutulmuş suyu bebeğinize vereceğiniz ölçüde cezvede ısıtıp (bileğinizi yakmayacak sıcaklıkta) Biberona koymalısınız.
Sevgilimmm Esravza ben her sabah büyük cezve de içme suyu kaynatiyorum kavanoza koyuyorum. Bebegime mama vereceğim zaman suyu ısıtıp mama yapıyorum
Burcubyk55 Esravza ben kaynamis soğutulmuş su hazırlıyorum termosta da kaynamis su bulunduruyorum. O şekilde ikisini karıştırarak sıcaklığı kontrol ederek mamayı hazırlıyorum🙋🏼