liyosunannesi23 Gul35 işte en korktuğum şey, ev bulamamak çünkü nettede cıkmıyo hiç. Eşim koruma aslında benim ama gerçekten açık fazlaymış ve yeni koruma açığı olana kadar asayiş yada komandoya verebilirlermiş. Bide torpil yeri diyolar Muşa kafayı yicem. 😞
Gul35 liyosunannesi23 varto asayiş komondada benim eşim biz il ici tayin istedik daha belli olmadan 15 kişi evi biz tutalım diyorlar benim bebeğim var hastane cok kotu sosyal hayat yok ama halkı iyi
03saliha06 Gul35 valla canım bi görsen yazık dersin annem geldi kadın ağlayarak gitti kızım sen burda nasıl yaşıyorsun diye 🙃 ama ev sıkıntısı yok apart var eşya almadık aparta oturuyoruz ev yönü iyi yani
liyosunannesi23 03saliha06 evet ilçelerde marker sıkıntısı yasarsınız demiş bi arkadası. Evde sorunmus baksanıza.. 13.5 aylık kızım var. Ev bulamayıp götüremezse naparım bilmiyorum 😞
03saliha06 liyosunannesi23 korkuta çıkarsa yeriniz evinizi getirirsiniz zaten bir haftaya belli olucakmış hatta ev bulamazsanız aparta kalmak isterseniz bizim çıktığımız yere girersiniz konuşuruz sahibi ile en kötü ihtimal kötü düşünme inşallah
liyosunannesi23 Gul35 hadi ya, bide 24 ünde acıklıycaklar 25 inde ilişik kesilecek 25-26 sında muş a gidecek.. nasıl ev bulcak bilmiyorum
Gul35 03saliha06 burada öyle surekli görev var 4 günlük tam kafama göre ev buldum il ici tayine gidecez
Gul35 liyosunannesi23 bizim il ici en geç pazertesi belli olacakmış bende gittiğim yerde bulamazsam diye korkuyorum biz mus merkezi istedik
Gul35 liyosunannesi23 vartoya yeni 45 personel ataması yapılmış ev bulursan rahat edersin öğretmenden ev kalmıyor ki kimseye
03saliha06 Gul35 kaç seneniz var inşallah tez zamanda biter 5 senedir buradayız biz hatta eşim vartaya göreve gelmişti destek için terör olayı olmuştu o zaman
liyosunannesi23 03saliha06 eşyalarım var satsam hemen satamam, apart tercih etmem mecbur kalmazsam tabi, korkut varto falan merkeze ne kadar uzaklıkta? Hasköy iyi demişler 20 dk falanmıs en kötü merkezdem tutsak hergün git gel yapılabilir mi sizce
liyosunannesi23 Gul35 merkezde cıkıyo yine az da olsa ev ama tabi bi sürü personel tayin görecek önce batıdakileri gelcek doğudakiler temmuz sonu ayrılacak orda o zaman ev bulmak biraz daha rahatlar
Gul35 03saliha06 2 sene kaldı buranın terörü bitmiyor ki musun en pis yeri resmen alkol desen burda kızlar desen akşama kadar uzmanlarla polislerle geziyor evli bekar farketmiyor
03saliha06 Gul35 bide bu sene sağlık personeli de çok atanmış bizim aparta rahat 10kişi geldi bu ay hemşire
03saliha06 Gul35 oranın kültürü çok rahat biliyorum canım Muş ne kadar muhafazakar bir yerse orasıda bir o kadar rahat ama insanları çok iyi oluyor tabi oda insanından insanına fark ediyor inşallah merkeze gelirsin lojman çıkar belki
03saliha06 Gul35 ha yok burda hastane falan çok iyi kadın doğum falanda var o yönü güzel ve evimede yakın yürüme mesafesinde o yönden sıkıntı çekmedik yalnız çocuk doktorunu Muş’a cekmişler onun yerine aile sağlığı doktoru bakıyor
Gul35 03saliha06 yok valla lojmanda istemiyorum apartman daha iyi canim burda bi lojman var kaynayan kazan daha iyi
03saliha06 Gul35 burasında farklı değil o yüzden fazla kimse ile muhattap olmuyorum herkes birbirinin arkasından atıp tutuyor hiç gerek görmedim sayılıdır selamlaştığım insanlar demekki her yerde aynı bu sorun kadınlar el boşluğundan birbirine sarıyor
Gul35 03saliha06 vartonun tek iyi yani halkı cok iyi ama oda bi yere kadar ben gitmek istiyorum burdan kızlarini bi görsen doğu demezsin burdan gitmek için para için kimle gezdikleri belli degil
Gul35 03saliha06 valla canim lojmanın hepsi tayine gidiyor ilçe komutanın eşi sorunlu herkes kaçıyor resmen