emirinannesi17 Eşimin burası çıkmış ama tam olarak neresi buraya çıkan varmi aranızda ve ne olarak cikmis anlamdım eşime de heyecandan pek bişey soramadim
liyosunannesi23 emirinannesi17 tam olarak nerede bilmiyorum ama sanırım hafif araç sürücülüğü, şoför olarak yani
03saliha06 emirinannesi17 Ankara merkez komutanlığında şöför olarak çalışacak canım yani mesela paşanın şöförü özel koruma diyor çünkü yada refakat eder yanında bunun gibi yada zırhlı araçlara refakat eder
emirinannesi17 03saliha06 güzel yer ama dimi çok merak ediyorum ya 4 seneden sonra eşimle yan yana kalıcam.cunku 🙏
03saliha06 emirinannesi17 yani işte şöyle anlatıyım askeride kıdemi yüksek kişi o bir yere gitmek ister eşiniz götür havaalanı Anıtkabir sonra kendi evi gibi bazen şehir dışına çıkması gerekebilir kısa süreliğini gider falan ama rahat olur yorulmaz fazla
03saliha06 emirinannesi17 biz Muş’ta görevliyiz şuan bizede Ankara Çankaya çıktı çok güzel yer olduğu söyleniyor çalışma sistemi 24 saat çalışıp 48 saat dinlenme yada 8 5 şeklindeymiş rahat diyorlar burda gecesi gündüzü belli değil bazen 3 saatlik uyku ile işe gittiğini bile biliyorum hakların da hayırlısı olur inşallah ama Ankara çok güzel bir yer
03saliha06 liyosunannesi23 korkut ilçesindeyiz yok kötü bir yer değil ama çalışma saatti hiç belli olmuyor yoğun hele ki şu iki senedir evde doğru düzgün yemek yedisini bilmiyorum yok tarla yüzünden kavga etmişler gidip 10 gün orda bekliyceksiniz yok köyü karantinaya alıyorlar 15 gün bekliyceksiniz bide kayyum atandı onun korumalığını yapıyorlar falan
liyosunannesi23 Gul35 benden başka kimse yok çünkü koca forumda 🤣 ve hiçbir bilgi yok internetten bakıyorum bildiğin köy bizi neler bekliyo bilmiyorum 😩
Gul35 liyosunannesi23 zaten köy gibi ev sıkıntısı var hala ev bulamayıp eş getirmemiş cok kisi var burda
03saliha06 liyosunannesi23 evet tamamda öyle küçük bir yer ilçesine daha A101 senesi olmadı yeni geldi başka da market yok bakkal falan var merkezde Migros falan var ama istediğin zaman gidemiyorsun çalıştığı için
liyosunannesi23 Gul35 işte en korktuğum şey, ev bulamamak çünkü nettede cıkmıyo hiç. Eşim koruma aslında benim ama gerçekten açık fazlaymış ve yeni koruma açığı olana kadar asayiş yada komandoya verebilirlermiş. Bide torpil yeri diyolar Muşa kafayı yicem. 😞
liyosunannesi23 03saliha06 evet ilçelerde marker sıkıntısı yasarsınız demiş bi arkadası. Evde sorunmus baksanıza.. 13.5 aylık kızım var. Ev bulamayıp götüremezse naparım bilmiyorum 😞