sekerportakalix Denizdemirr 63 ile hamile kaldım 90ile doğuma girdim oğlum 1yasinda şuan 65.500gr oldu kilom bol bol yürüyorum diyet yapmamalısın bence ama hamurlu şeyler süt yapmaz zaten ve çatlaklar bendede var malesef
Denizdemirr sekerportakalix hamurlu şey yememeye dikkat editorum oldum oşası ekmeği hep çok çoka z tüketen insanım ama göbek kaldı biraz tatlıya verdim bu ara kendimi onu kesmem lazom şekerli şeyleri çok azaltmam lazım 😣
cino Denizdemirr hayatta tek yapamadığım şey diyet 🙄 ne zaman diyet yapsam aklım hep yiyeceklerde oluyo 😬 şimdi emziriyorum diye başlamadım kısmaya ama hiç başlamak istemiyorummm 😬😬😢
sekerportakalix Denizdemirr evet tatlıyı adalet hamur işlerini de yine yeme ama hareket şart bence ben günlük yuruyorum
Badevehande Denizdemirr zaten 56 ile kaldım 80 ile Doğuma gittim şuan 59,5 felanım 55 olsam yeter çoğu emzirmekle koşturmayla gitti
Matmazell_ Badevehande bende 25 kilo aldım 😂 55’le hamile kaldım en son 78’dim kaçla doğurdum hiç bilmiyorm 🙄 ama benim kalçam harita gibi ve iç bacağım nerdeyse ayağıma kadar çatladım 🤦🏻♀️