Matmazell_ Badevehande bende 25 kilo aldım 😂 55’le hamile kaldım en son 78’dim kaçla doğurdum hiç bilmiyorm 🙄 ama benim kalçam harita gibi ve iç bacağım nerdeyse ayağıma kadar çatladım 🤦🏻♀️
Matmazell_ Badevehande bnmki de 3.200 doğdu 😂 hayır o kadar kiloyu neremize aldıysak vücut bile isyan etmiş 😂😂
Matmazell_ aybukemom benmde öyle 😂 popom harita basenlerimde de var iç bacağımda da dizimin altına kadar ayaklarıma ulaşcakmış sizde mi çok kilo aldınz😂
Matmazell_ aybukemom Badevehande 😂😂 işte tek sorunumuz bu kızlar fazla yemişiz şimdi kaç kilosunuz ben 56-55 arası gidip geliyorm ama o eski ben gibi değilim genişim malesef 🙄😂
cino Denizdemirr hayatta tek yapamadığım şey diyet 🙄 ne zaman diyet yapsam aklım hep yiyeceklerde oluyo 😬 şimdi emziriyorum diye başlamadım kısmaya ama hiç başlamak istemiyorummm 😬😬😢
Matmazell_ aybukemom boyum 1.61 😊 55’le hamile kaldım en son 78’dim 😂 doğurduğumda kaçtım hiç blmiyorm 😅
aybukemom Matmazell_ aynı boyda sayılıyırıx bn 62 boyum 67 ile hamile kaldım ama 6-7 ay önce 56 kiloydum 😂 85 ile doğuma girdim
sekerportakalix Denizdemirr evet tatlıyı adalet hamur işlerini de yine yeme ama hareket şart bence ben günlük yuruyorum