NarTanesi Damlagunes sakın her hangi birini alma çünkü onlarda da bha içeren var kesinlikle ocean 400 al canım içinde sadece zeytinyağı ve d vit var ve kullanımı çok kolay tek fıs yetiyor
fatima Damlagunes hiç birini kullanmıyorum.. bebeklere bu kadar müdahale edilmesinide doğru bulmuyorum açıkçası.. “bebeğim diretmediği sürece” ilk 6 ay sadece anne sütü vermeyi düşünüyorum.. 23 günlük bebeğim
Serap5252 fatima d vitamini eksikliğinin çok zararı var yalnız araştırırsanız biraz bizde vermek istemeyiz ama mecburuz
Alpgdd Kendime wellcare oğluma wellcare 400 bulamadığım için ocean kullanıyorum. 4 aylıkken başladım. Demir ilacı araştırıyorum. Kendi d vitaminlerinizi de kontrol ettirin. Benimki her zamanki gibi dibe vurmuştu ben de başladım
Deletedmom0031 Ocean aldım ben aldığım gibi de sağlık ocağındakini bıraktım yarıda. Arasında dağlar kadar fark var. Ocean buram buram zeytin yağı kokuyo
Damlagunes Deniz2961 hiç kullanmamakta zararlı diye duymuştum. Kemik gelişimi ve bıngıldağın sağlıklı kapanması için d vitamini şart 👍🏻
Deniz2961 Damlagunes cnm her gun 1 saat gunes koyuyrm 3 aylıgız bıngıldagı kapanmış doktor kullanmama gerek yok dedi
Azraninnnannnesi Efe2811 yani benim bebeğime cok sancı yaptı başlarda kullanmaya çekiniyordum sonradan ddmm sağlık Bakanlığı onaylı kullanayım. Bebeğimin gaz sancısı tam bitti derken geri geldi resmen şimdi wellcare kullanmayı düşünüyorum
gyns Damlagunes Weelcare kullanıyordum. Ocean'a geçtim.. Fiyat olarak daha uygun geldiği için.. İçerik olarak her ikisinde zeytinyağlı ve katkısız..
Deletedmom0031 Zxcvbnm ben doktora sordum bişey önermedi farketmez istediğini kullan dedi. Araştırıp ocean aldım onu kullanıyorum. Zaten sağlık ocağındakine devam et deseydi yine değiştirirdim ayçiçek yağı yerine zeytinyağı olan ürünü tercih ederim
Ata0707 Zxcvbnm zaten aşağı yukarı hepsinin içeriği aynı sadece firma farklı..sağlık ocağının verdiği hariç tabi..onda ayçiçek yağı ve paraben var onu kullanma
Damlagunes Zxcvbnm doktora sordum istediğini kullanabilirsin fark etmez dedi ama hepsi güvenli değil o yüzden yardımlarla almak istedim
Damlagunes Deletedmom0031 evet benim doktorumda aynısını dedi bu yüzden burda sordum bende ocean a başlayacağım
Damlagunes Deniz2961 Bize de ebe söyledi güneşe çıkar diye ama Havalar soğuk olduğu için ben korkuyorum dışarı güneşe çıkarmaya