Damlagunes Kızlar yardııımmm. Hangi D-Vitaminini kullanıyorsunuz? Sağlık ocağının ücretsiz verdiğini kullanamıyorum birçok kişi içinde kanserojen madde olduğunu söylüyor. Doktorumuza sordum eczaneden herhangi birtane alıp kullanabilirsin dedi. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Bebeğim 36 günlük 🙏🏻
EsengulCanL Damlagunes oceans kullanıyorum sadece zeytinyağı ve s vitamini içeriyor ve çok öneriliyordu bayadır kullanıyorum zaten günde 1 fıs baya gidiyor
Btlakyz Wrw merhaba bebeğiniz ne kadarlık ben de wellcare almak istiyorum ama sprey formunda galiba 3 aylık bebeğime nasıl verebilirim
Merveliz Ocean d3 alıcam bende canım sipariş verdim eczaneye pazartesiye gelicek inşallah burda bi post daha açılmıştı bu konuyla ilgili hepsini okudum çoğunluk bu tavsiye edilmişti yardımcı maddesi zeytinyağı olduğu için sağlık ocağınn verdiği ayçiçek yağı yardımcı maddesi iyi değil diye duydum bende ben devit 3 kullanıyordum ondada ayçiçek yağı varmış buna geçiçez inşallah
Damlagunes Deniz2961 hiç kullanmamakta zararlı diye duymuştum. Kemik gelişimi ve bıngıldağın sağlıklı kapanması için d vitamini şart 👍🏻
Egelmen33 Deniz2961 aynen önceden bizlere d vitaminimi kullanmışlar çokta güzel büyüdük bisey de olmadı ben çok erkek buluyorum bebeğim mahvoldu gazdan
Nnzhktt Weelcare kullnıyorum bitkisel eczacimiz tavsiye etti bence ilaç içeriklerini eczacilar doktoralardan daha iyi biliyo
Wrw Btlakyz 4ay2günlük ben sprey seklinde kullanıyorum 1fıs sıkıyorum isterseniz içinde damlalıkta var onuda takabiliyosunuz
Efe2811 Sağlık ocağının verdiği d vitamini gaz sancı yapıyor diyorlar kzılr doğru mu ? Banu’da verdiler de kullanamaya çekiniyorum
Azraninnnannnesi Efe2811 yani benim bebeğime cok sancı yaptı başlarda kullanmaya çekiniyordum sonradan ddmm sağlık Bakanlığı onaylı kullanayım. Bebeğimin gaz sancısı tam bitti derken geri geldi resmen şimdi wellcare kullanmayı düşünüyorum
Tugba22 iremdolama bana doktorum bi bak d3 vitamini önerisi günde 6 damla bebeğim 2 ay 16 günlük probiyotik etkili siz nasıl memnun kaldınız mı siz nasıl kullanıyorsunuz bebeğiniz ne kadarlık
Zeynepaysimam Bende kullanıyorum d vitamini fakat d vitamini kullananların bazıları da bıngıldağı erken kapattığını söylüyor bu yönden kafam karışık her gün verilmesi gerekiyor ama ben 3 4 güne bir veriyorum bu da bilerek değil aslında unutuyorum çoğunlukla 🤭
Hazal Damlagunes ocean çok memnunum saglık ocagındakinin tadını bebegim begenmiyordu Zaten bir de pedia d dnemstik ama ocean da katkı maddesi yok