Damlagunes Deniz2961 Bize de ebe söyledi güneşe çıkar diye ama Havalar soğuk olduğu için ben korkuyorum dışarı güneşe çıkarmaya
Damlagunes Zxcvbnm doktora sordum istediğini kullanabilirsin fark etmez dedi ama hepsi güvenli değil o yüzden yardımlarla almak istedim
Damlagunes Deletedmom0031 evet benim doktorumda aynısını dedi bu yüzden burda sordum bende ocean a başlayacağım
Damlagunes Deniz2961 Sağlık ocağındaki hemşire pencereden aldığı güneşin hiçbir yararı yok demişti bana o yüzden ben koymuyordum pencerenin önüne ama artık her gün belli saatlerde penceren Güneş almasını sağlıcam teşekkür ederim 🙏🏻😇
Aybk Damlagunes bizde 35 günlüğüz ben wellcare 400 kullanıyorum içeriği sadece d VİTAMİNİ ve saf zeytinyag
Tugba22 iremdolama bana doktorum bi bak d3 vitamini önerisi günde 6 damla bebeğim 2 ay 16 günlük probiyotik etkili siz nasıl memnun kaldınız mı siz nasıl kullanıyorsunuz bebeğiniz ne kadarlık
iremdolama Tugba22 biz günlük 5 damla olarak kullanıyoruz şimdilik bir sıkıntı yaşamadık çok şükür 🙏🏼4 ay 20 günlükler bu arada🙏🏼
Kezban Damlagunes Bende kullanmıyorum önünden d3 aldım nette daha uygun ecz lerde biraz pahalı ayni sekilde kan.damlasini da kullanmadım sağlık ocaginin verdiğini pur ferro kullanıyorum
iremby Damlagunes aa oyle mi ben onu kullaniyordum ocean alayim o zaman yazdirmaya gerek var mi d vitaminini
Serap5252 fatima d vitamini eksikliğinin çok zararı var yalnız araştırırsanız biraz bizde vermek istemeyiz ama mecburuz
fatima Serap5252 tabii ki araştırdım 👍🏼 faydası kadar zararıda tarşılan bir konu zaten.. tercih meselesi vermiyorum teşekkür ederim
Deletedmom47 Damlagunes Ocean 400 IU kullanıyoruz biz bitkisel içerikli bazı bebekler ishal olabiliyormuş o zamanda welcare kullanıyorlar oda bitkisel ürün ,tavsiye ederim🎈.