Miran11 Symcht Evet ama dik şekilde daha çok kalıyor yüne de ve destekle oturtuyorum eskiye nazaran daha iyi oturuyor
Miran11 Sarikuzumalp benim bebeğim tutuyor ama tam dik hala kalmıyor fakat eskiye nazaran günden güne daha uzun süre tutuyor
Mnbz Miran11 merhaba tutabiliyor mu simdi. Posta denk geldim sormak istedim bizim bebegimizde 4 aylik
BirDemet Mnbz Merhaba bebeğiniz başını tutamıyor mu? Bizimki de 4 aylık olacak baş tutmada sıkıntımız var.
BirDemet Mnbz Sırt üstü yatarken kollarından tuttugunuzda başını geriye atıyor mu ? Bizimki öyle yapıyor. İnternette de bununla ilgili çok kötü şeyler yazıyor. Endişe ettim de bu sebepten size de sorayım dedim
BirDemet Hbbsnnplt Merhaba bebeğim su an 6 aylık ve hala başını tutamıyor. Nörolojik bir şey çıkmadı, genetik test verdik. Sonuç bekliyoruz. Fizyoterapiye başladık
Hbbsnnplt BirDemet başını tutamiyor derken yüzüstü faln mi yoksa kucakta mi tutamiyor bende korkuyorum da hicmi tutamiyordu
BirDemet Hbbsnnplt Hayır yüz üstü çok güzel tutuyor ama sırt üstü ellerinden tuttuğumuzda başını kaldırmıyor geriye salıyor. Amin inşallah 🤲
Hbbsnnplt BirDemet bizde öyleyiz ama doktor sıkıntı görmedi ayakta turp basmasına baktı oturma pozisyonunda baş turmasin baktı bir sıkıntı yok dedi
Hbbsnnplt BirDemet ama bebeğim benim başlarda çok güzel kaldırıyordu sonra canı isteyince kaldiriyor istemyince kaldırmıyor bizde davranışsal diye üstüne düşmedik ama inşallah bir sıkıntı olmaz
Hbbsnnplt BirDemet Kb bende kokrtum suan son olrak kucakta flan başını nasil tutuyor,ayakları yere basıyor mu