Ebruuuuuu minnakprenss Ya aslında bazen sıcak geliyor dokununca bazen soğuk, ya da benim ellerim çok sıcak ondan kestiremiyorum
minnakprenss Ebruuuuuu benim pijaması sıyrılmış o aradaki kısmı soğuktu cesaret edemedim şorta o yüzden sordum
Ssultannn Ebruuuuuu gündüz kısa kol çıtçıtlı bady ince çorap patiksiz alt giydiriyorum gece de ince uzun kollu bady canım
Twinsmomee ben sadece çıtçıtlı body giydiriyorum gece de e bebekten aldığım kundaklar var penye onu giydiriyorum sadece 2 aylık bebeklerim
Ebruuuuuu Twinsmomee Bende öyle yapıyordum ama sabah fazlaca kusunca acaba üşüttüm mü diye düşündüm🤷♀️
Deletedmom348 Ebruuuuuu 😂😂 aman dursun Ya boşver bir kahve iç. Babasını özlemiştir çocuk. Özlemiş babası seni de ver kucağına😂 kahveni iç
Ebruuuuuu Deletedmom348 Ayy valla sabahtan beri duruyor zaten biraz daha dursun yine yatmadan katlarım bu gidişle😄
asafoglum Ebruuuuuu Askılı zıbın üzerinede ince bir tülbent veya ince örtü çok sıcak pişik oluyor ensesini ve karnını hep kontrol ediyorum üşüyormu diye ama.Hatayda yaşıyoruz malum sıcaklar 🤦🏼♀️
Ebruuuuuu Deletedmom348 ben yetişemiyorumki, biraz büyüsünde düzenim otursun diye bakıyorum. İnsan evini temizleyince huzur buluyo😄