Ebruuuuuu 2 aylık bebeğim kızlar, İstanbul’da yaşıyorum nasıl giydirsem bilemedim siz nasıl giydiriyorsunuz bu havalarda🤔
gizemelifbas Ebruuuuuu askılı zıbın ve çorapla duruyor şuanda gece kısa kollu bi şey giydiriyorum üstüne bizim ev çok sıcak oluyor çatı katı malum
Deletedmom348 Ebruuuuuu Benimkide 3 aylık valla şaşırdım bacım bir bakıyorsun esiyor bir bakıyorsun sıcak valla anlamadım yA
yas_emin3467 Ebruuuuuu dün uzun kollu zıbın çorapsız alt giydirmiştim bugün kısa kol zıbın şort giydirdim.
Ebruuuuuu gizemelifbas Bende iki gündür kısa kollu zıbın ve şortla gezdiriyorum evde, bugun sabahtan beri memede huzursuzlanıp durdu az önce de bir sürü kustu bende dedim üşüttüm herhalde çocuğu🤦♀️ Bende çatı katındayım çok sıcak çok
Ebruuuuuu Atelci Bende kısakollu zıbın altına şort giydiriyordum ama daha erken dediler şüphede kaldım😣
Ebruuuuuu Deletedmom348 Üşüse dert, terlese ayrı dert valla çok sinir bozucu bir durum insan ne yapıcağını şaşırıyor🤦♀️
Ebruuuuuu yas_emin3467 Bende müslin uzun kollu bi tulumu var, ince askılı zıbınının üstüne onu giydirdim🙄
Deletedmom348 Ebruuuuuu İki kere çamaşır atıyorum günlük bebeğime. Sürekli kararsızım bir kalın bir ince üst değiştiriyorum durmadan eşim diyor karar ver. Bence hava karar versin de bi stabil olalım dedim ya😂
Ebruuuuuu Deletedmom348 Ay aynı ben😂 sürekli üst değiştirip kirliye atıyorum sonra bu çocuğun niye bu kadar çok çamaşırı çıkıyor diyip habire çamaşır yıkıyorum😂
Deletedmom348 Ebruuuuuu Evet valla deliricem bende😂 evde bir orda bir burda çamaşır as katla toka dür. Kollarım çalışmıyor kucakta kızım😂tuvalette uyumam lazım bir ara😂
Ebruuuuuu Deletedmom348 Bide minik minik minik as as katla katla bitmiyor😂 bizimki çok şükür henüz kucak istemeyi bilmiyor, 1 ay sonra o da baslar😄
Deletedmom348 Ebruuuuuu Amann hemde nasıl başlar. Sanki diyor eşim çivili tahtaya yatırıyoruz o derece ağlıyor kucaktan koyduğumda.ilk ay süperdi bizim😂 dedim hep öyle mi nerdeeeee
Ebruuuuuu Deletedmom348 Hahahaha😄 Evet zor ama güzel şeyler tabi, Allah bugünlerimizi aratmasın insallah😊