Eylul2018 Mom084 muzdan oluyor doktoruma sormuştum. Muzun üzerindeki ipliksi dokuyu sindiremedikleri için bekledikçe kararıyor :) Korkulacak bi durum yok ama el gıda vermiyor tek anne sütü veriyorsan doktorunla görüş bence
Gurbettebianne etaskin aynen canım muz dan oluyor ip gibi şeyler . Bende de olmuştu ilk yediğinde . Muzun o ip gibi kısmından
MerveCinarKaya etaskin muzdan olmuştur. Ben de ilk.gordugumde şok olmustum.kil Kurdu falan degildir. Oyle olsa devamli olur ve ishal gibi olurmus
Busrasahin Barsem1912 sadece sut alan bebekte kil kurdu olmaz demisti benim doktorum ve kil kurdu beyaz oluyor diye biliyorum
Eylul2018 Mom084 yoğurt verdim öncelikle sonrasında yoğurda muz kattım püre yaptım. Sonra elma karıştırdım. Sonrasında sadece meyve püresi verdim muz,elma 5 ayın ortalarında çorbalara başladım. Sebze çorbası vs
Eylul2018 Kardeşim 6 Aydan sonra başladı yeme sıkıntısı oluştu. Korktuğumuz için erken başladık. Zaten 6 Aydan sonra süttünüzde eskisine oranla azalıyor
Tuba7785 Nuryalcndag Bir daha olmadı. Sonradan düşündüğüm de o zaman farklı olarak yaptığım şey mantar yemek olmuştu. Sonrasında 2defa bilinçli olarak mantar tükettim vücudu 2 farklı tepki verdi muhtemelen ilk tepkisi o siyah iplikler oldu diye düşünüyorum. Bir Dahada yemedim.