etaskin Merhaba anneler.sabah kızımın kakasında siyah iplik gibi şeyler gördüm.dün ilk kez muz verdim.ondan olmuştur diyorlar da böyle bişi yaşayan var mı.korktum baya
Happybaby etaskin bende bebeğime muz verdikten ertesi gün farkettim kakasında muz vermediğiniz tekrarlarsa doktora götürürsünüz kıl kurdu ihtilaline karşı
Tuba7785 Ya bende bunu merak ediyorum sadece anne sütü alıyor kızım ama bende siyah ip gibi şeyler görüyorum bazen çözemedim ne olduğunu 🙄
Busrasahin Barsem1912 sadece sut alan bebekte kil kurdu olmaz demisti benim doktorum ve kil kurdu beyaz oluyor diye biliyorum
Eylul2018 Mom084 muzdan oluyor doktoruma sormuştum. Muzun üzerindeki ipliksi dokuyu sindiremedikleri için bekledikçe kararıyor :) Korkulacak bi durum yok ama el gıda vermiyor tek anne sütü veriyorsan doktorunla görüş bence
Incigul Herkes yazmış ben de yazayim canım muzdan kaynaklanıyor lifli besin olduğu için bebek öyle sindiriyor korkma ama sen yine de doktoruna soyle icim daha da rahatlar ben doktor sayfasından ogrenmistim
etaskin Doktora sordum o da muzdandır dedi.ateş falan ekstra bişi olursa haberleşelim dedi.herkese çok teşekkür ederim canım anneler 😊😊