Rasev Nurbanu85 mama veriyorum 90cc sabaha karsi 5de uyaniyo aksam 23:0da verdigimde oyleydi simdi duzensizlik oluyo mamasini degisdirdigim icin
Gizemre Akcaseda doğduğundan beri fazla gazı olmadı zaten arada olurdu benim yediklerimden su içirdim sürekli hiç kabız olmadı ve 2 buçuk aylık olmadan tamamen geçti şükür
Rasev cokcocuklu uyumakda lafmiya canim zombiye dondum resmen bizde saat 00:43simdi bense yemek pisirip yiyorum zaten uyusamda uyku tutmaz
Sinmn Rasev ben de hem emziriyorum hem mama veriyorum.. doktorumuz bir tatlı kaşığı kadar verebilirsin demişti.. oğlum 4 aylık
mert2021 Rasev onu bende farkettim akşam yemeğini erken yiyince gece göğüslerim yumuşak oluyor ama yatmaya yakın tekrar bişeyler yiyince doluyor hemen
zehirlizakkum Rasev suyun bebeğe bir zararı yok ki sadece mama ile dolması gereken mide şu ile dolarsa yeterli beslenmemis olur az miktarda su vermen sıkıntı yaratmaz.
Sinmn Rasev başta ben de bir kez veriyordum sadece gece, ama 3. Ayında sadece 300 gr almış bebeğim, doktorumuz önce emzir arkasına mama da ver dedi.. 5 kez emzirip mama veriyorum, aralarda da emziriyorum az da olsa iki damla içiyor işte
Sinmn Rasev ilk iki gün sütüm yoktu, sonra bir hafta küvözde kaldı dolayisiyla mama almaya başladı.. sonra da hiç tam doyurmadı sütüm 😞
Elifsu Rasev sadece anne sütü ile besleniyorsa su vermeye gerek yok. Ben ek gıdaya başlayınca vermeye başladım.