Pamukdeniz Rasev canım ben vermemiştim kızımı doktora götürdük kan aldılar bu çocuk susuz kalmış dedi suya başladım bizde hem mama hem meme alıyordu
Aymina Rasev canım ben altı aya kadar mama kullanmadığım için su vermedim çok şükür hiçbir şey olmadı ne zaman anne sütü dışında bir şey verdim o zaman başladık ve 3 doktora gittim 3 de vermememi söyledi
Rasev Aymina bendr oyle yapiyodum canim dokdorum mamayi en az 3e çıkar dedi oyuzden veriyorum smdi perumutre dogdu kizim daha simdi normale dondu
Aymina Rasev tamam canım sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah mama yedi sürece ihmal etme annesi suyunu ☺️🙏🏻
Sinmn Rasev ilk iki gün sütüm yoktu, sonra bir hafta küvözde kaldı dolayisiyla mama almaya başladı.. sonra da hiç tam doyurmadı sütüm 😞
Glin89 [bilinmeyen] bende hiç vermedim şimdi vereyim dedim ishal olmuş biraz almadı yüzünü ekşitti sonra midesi bulandı kustu
Ravzae Rasev ben ilk zamanlar çok karşıydım suyu birak çocuğuma ayran bile verdiler ağzına kusburnumu sürmediler 🙄 fakat şuan bir surubumuz var içerken buruş buruş oluyor suratı bende acı diyerek bir iki çay kaşığı su veriyorum