Ebruli101 Mom0870 adac testinden geçenler recaro ,Maxi cosi, besafe, britax ,Chicco, canım mühendisinoglunda detaylı incelemeleri var
Bellabells Deletedmom278 biz de joie bold ve every stage arasında kaldık.karşılaştırmasına dair bir fikriniz var mi ?
Mommy_ Mom0870 Adac önemli bence de ama isofix konusunda feragat edebilirsiniz. Emniyet kemeriyle de çok sağlam oluyor. İsofix eklenince fiyat direk artıyor. Maxi cosi tobi kullanıyorum çok memnunum. Sizin kriterlerinize uymuyor dönme özelliği yok ama yine de bakmanızı tavsiye ederim 😅
Mom0870 Bsecill Britax Römer Advansafix Iv m sipariş ettim 2.700den 1900e düşmüş acaba iyi yaptım mı siz iyi biliyorsunuz diye bir yazayım dedim dönmüyor ama isofixli
Bsecill Mom0870 bilmiyorum ki bu kendi sitesi bunda hata olacağını düşünmüyorum açıkcası e bebektedr üzerinde yzıyor galba adactab kaç puanla geçtiği isterseniz bi e bebeke gidip detaylı inceleyin
imgesi Mom0870 canm fazla abartmaya gerek yok istersen celikten al oto koltugunu bse olcak olduktan sonra allah korusun yine olan olur yani… bi oto koltugunada 2-3 bin lira verilmez yani gerek yok amac ihtiyaci gorulsun guvenilir yan korumalarinolsun yeter yani biz gecen gun aldik 650 liraya gayette guzel yani ozellikleti falan… okdr cok evham yapiosanz hic disari cikartmamanz gerekir
Mom0870 imgesi ama araba, trafik beni ürküten şeyler o yüzden . Yani biz çok dikkatlı olsak bile bir alkollü sürücünün hatasına bakıyor . Baya evham yapıyorum. Keşke tüm ürünler gerçekten yararlı bir teste tutulsa
imgesi Mom0870 Tabii ki doğru söylüyorsun Ama bu kadar evham yapmamı gerektirecek bir şey yok Çünkü hangi oto koltuğunu alırsanız alın çelik gibi bir şey değil bu yani o kadar çok marka gördüm ve nerdeyse herbirinnde benzer özellikler var sadece yabancı markalar 2 katı daha pahalı hepsi bu
Weewe Mom0870 merhaba recaro zero aldık biz ama su an bulamadım satışta. Çokkk güzel, dönme özelliği de çok işimizi gördü açıkçası. Eğer bulabilirseniz tavsiyemdir.
Bsecill Weewe e bebekte satışı var bizde perşemve günü aldık bugünde heryerşnş söktüm yıkadık inşallah gerş takmayı başarabilirim 😂😂
btldkgl Mom0870 bizde dün kraft almaya gittik ama ne yazık ki adac testi yokmuş o yüzden besafein kemerle bağlanabilir olanından aldık 180le kaza anında koruma oranı%98miş ve adac testinden geçmiş üç kademesi var ayrıca benim kızım kısıtlanmaktan hiç hoşlanmayan bir bebek ama o kadar güzel oturdu ki bugün biz bile şaşırdık isofixli ve dönmeli değil ama zaten gidip bilgi aldığınızda dönme özelliğinin çok gerekli olmadığını söylüyorlar ve kemerli olmasına rağmen koruma oranı %98 olduğundan kafamıza yattı ki gerçekten asla hareket etmiyor 1900 tl civarında bişeye aldık
Eminos Mom0870 evet baska belgeymis o yani biz cok memnunuz ama tercih sizin tabi izofixli saglam bi urun
Gulfem_1605 Mom0870 bend3 aylaaaaarca araştirdim canim malewef arabamizda eski model olunca isafix uymuyordu o yüzden burda en meşhur marka olan maxi cosi nin axiss modelini aldim cok cok memnunum indirip bindirirken cok rahat oluyor ve yatma pozisyonu cok rahat. Bende adac testlerine cok takilmistim baktim işin icinden cikamiyorum istediklerimde arabaya uymuyor ilk denk geleni aldim. Kazasiz belasiz kullanalim insallah