Mom0870 Bsecill ben kendi sitesinde sadece 2020 bulabildim Almanca olduğu için zorlandım sanırım ☺️🤦🏻♀️
Bsecill Mom0870 bende çok zorlandım gerçekten girdşm çıktım sonunda buldum 😂 ve bulduktan sonra sayfada gezerken telefonum sağolsun türkçeye çevirme seçeneği sundu o zamanda içerik okumaya başladım zayıf yönleri neymiş kıyas yaptım. Sizdr sayfayı türkçee çevirebilirsiniz içerikleri net görebilirsiniz çok iyi olur
Bsecill Mom0870 https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kindersitztest/alle-testergebnisse/?filter=999 buradan bakabilirsiniz
Zeyzey2019_ Mom0870 eşim alırken baya bir iki üç markanın dönen koltuğunu araştırıp buna karar vermişti. Yani onun bu konudaki bilgisine çok güvenirim. Kızım da içinde çok rahat ediyor.
YDE Mom0870 bence en önemli özelliği Adac testinden iyi puanla geçmiş olmalı. Kesinlikle 360 derece dönmeli. Ve güvenlik açısından aşırı yatan koltukların asla kullanılmamasını söylüyorlar. Bu kriterde biz Britax Römer Dualfix aldık. Çok memnunuz.
Gzm15092021 YDE konu üzerinden bayağı geçmiş ama bende bu modelden sipariş ettim kimdi kumaşı çok terletiyor diyor doğru mu birde hala memnunmusunuz
Bsecill nyac recaro zero yada Britax-Römer dualfix alacaktık eşimin gittiği e bebekte recaro varmış onu aldık
Seliminannesiii Mom0870 ayni durumdaydim 360 derece dönme ozelligini cikardim kafamdan maxi cosi tobi ye karar verdim
nyac Bsecill besafe hakkında ne düşünüyorsunuz indirimde yakalayıp aldık isofixlisini şimdilik çok memnunuz Rabbim test ettirmesin..araştırma yaptım biraz ama çok detaylı bakmadım belli kriterler dışında
Bsecill nyac ben yetkili mercii değilim tabii ama araştırdığım kadarıyla be safe de çok iyi gerçekten ben onunda vi modelini çok beğenmiştim ama o 9 dan başlıyordu o yüzden onu elemek durumunda kaldım benimki daha 4,5 aylık o yüzden 0+ gruptan almam gerekiyordu. Dediğiniz gibi Allah kaza bela vermeden konforlu konforlu yolculuk yapmak nasip etsin inşallah hepimize
Ebruli101 Mom0870 adac testinden geçenler recaro ,Maxi cosi, besafe, britax ,Chicco, canım mühendisinoglunda detaylı incelemeleri var
Bellabells Deletedmom278 biz de joie bold ve every stage arasında kaldık.karşılaştırmasına dair bir fikriniz var mi ?
Mommy_ Mom0870 Adac önemli bence de ama isofix konusunda feragat edebilirsiniz. Emniyet kemeriyle de çok sağlam oluyor. İsofix eklenince fiyat direk artıyor. Maxi cosi tobi kullanıyorum çok memnunum. Sizin kriterlerinize uymuyor dönme özelliği yok ama yine de bakmanızı tavsiye ederim 😅