Bssrr Denizlii Ntugba bende sütle bir iki kere sildim yuzunde sivilce gibi şeyler çıkınca yapmadım daha. o zamana mı denk geldi olacaktıda sebep ben onu mu düşünüyorum bilemiyorum. Sizce bi zararı olabilir mi sütün yüzde kalmasının sonuçta şekerli yağlı sıvı . Sürdukten sonra yıkanmıyor sanırım
Sevde123 Benim kızımda epey kıllı doğdu hele kolları aman tanrım dedirtecek cinstendi🤣🤣 smdi kollarında kalmadi alnında olanlarda döküldü kulaklarındaki de hafifledi ama hâlâ var tek dökülmeyen orası bekliyorum heyecanla 🤣 Sağlıklı olsunlarda gerisi isin şakası 🙏 çok çok oda anası gibi lazer gider😂
Ntugba Denizlii valla canım ben bir iki kere sürdüm ama öyle abartmadan azcik çok şükür hiç bisey olmadı
SeymaLasyu Denizlii aynı benim kız 🤭 dökülüyor ama çokta cillop gibi olmuyor bazı kız çocukları. Büyük kızım birinci sınıfa başladı bu yıl yedi yaşında ama sırtı tüylü tüylü. Bebeğimin de öyle olur muhtemelen.
baldanadam Ntugba kaşlarında da tuy var miydi bebeginizin benim 2 aylik kaslari birlesti sanki ortasindaki tuyler de dokuliyor mu zamanlA
Ntugba baldanadam kaslarında yoktu ama alnında falan çok vardı bana anne suyu sür tüysüz olur demislerdi gözüne kaçırmadan sürdüm şimdi hic bisey yok bir kas bi kirpikler:)
Tugcecakir Ntugba benim bebeğim de tüylü 4 ay 27 günlük şimdi sürsem olur mu? Birde kaç kere sürmek lazım süreklimi
baldanadam Denizlii mrb konu uzerinden baya geçti ama merak ediyorum insallah gorursunuz ayni durum benim bebegimde de var 2 aylik kaslarinin ortasi birlesmeye basladi aslinda sarisin bir bebek ama tuyler cikmaya basladi sizin bebeginizin tuyleri dokuldu mu acaba
Kturna Denizlii kıZımın beli kolu alnı bıyıgı kulagında da var zamanla azalıyor hatta parmaklarında bile var 😂😂g geçer annesi hepsi Bende eşimde tüylü değiliz
mrymgkce baldanadam benim bebegimin de alnında var bana öyle dediler ve azaldı tüyler süt cildini guzellestiriyormus deneyip güzel sonuç alan arkadaşlarım var 👍😊
baldanadam Denizlii sanirim birazcik azalmis gibi çok olmasa da dokuldu mu ayni sey benim bebegimde de var bu arada kac aylik oldu yavrunuz merak ettim