Deletedmom21 [silindi] 🤣🤣🤣 bana 3. Gün geldiler 3 günlük bebeği görmeye bide üzerine laf yedim ay ne şişmişsin diye lohusa kadına bende bi daha eve biri gelirse kovarım dedim gelmedi 🤣🤣
Zuhrenass2018 Deletedmom21 1 ayda 10 kilo verdim işte şimdi tekrardan başlayacam bi müddet ara verdim vucut beslenme şekline alıştığı şimdi tekrar başlayacam
Deletedmom21 Zeyneb bence kilolu değilsin boyun uzun ama zamanında zayıf olduğun için şimdiki halin kişolu geliyor ben 48 kiloydum 64 le hamile kaldım berbat bi hamilelik geçirdim 88 le doğum yaptım şimdi 70 kiloyum ama aşırı mutsuzum 😭😭 aen üzülme bence iyisin
Deletedmom21 Miniminianne yaaaa içimden nasıl imrendim sana azim işte bu harikasın valla bende burdan gaza geldim yarın başlıyorım bende ekmek falan yemeyecem spor zor çünkü hiç zamanım yok ama geri kalanları yapacam
MzeynepB Deletedmom21 bugün tatlı yemeyecem dediğim zaman daha çok aklıma geliyor, çikolatayla sıkıntım var :D
Deletedmom21 MzeynepB yaaa demi !! Onu bende garkettim ekmek yemeyim dedim nerdeyse 1 ekmeği bitirecektim şu yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım keşke 😇
Papatya53 Deletedmom21 doğum yapalı 5 oldu bana sen hala lohusasın bişey olmaz verirsin diyolar 🤭🤭 maşallah bende hiç dikkat etmiyorum cipsti kolaydı çikolataydı 😬 36 bedenlik cüsse oldu 42🙊
Deletedmom21 Papatya53 🤣🤣🤣🤣 bana da bana da 😂😂 lohusasın aman iyisin masılsa veririsin yürüsün bak çocuk erir gidersin diye diye amann nasılsa veririm oluyorsun sonra git bi avm ye gör filinta gibi kızları gelde çıldırma 😭😭 eve dolaba manken fotosu falan mı yapıştırsam acaba dolabı açmadan onu görür gaza gelirim belki🤔
Annelerinannesi Normalde 59 kiloydum ama hamile kalmadan önce 64e yükselmiştim. Tam kilo vermeye karar vermişken hamile olduğumu öğrendim. 20 kilo alarak 84le Doğuma gittim😔. Doğumdan sonraki gün eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti. 79u görünce şok oldum. Sadece 5 kilo olamazdı 😭. Sonra birden kilolar gitmeye başladı ve 34 günde 69a indim. Ama 20 gündür 69dan aşağı inemiyorum. Çok sinirlerim bozuluyor. 59q inmem gerek 🙏🏻😔. 15 kilo vermemim nedeni çok su içmem ve ebebekten aldığım owli korse. Şimdi ne yapmam gerek bilemiyorum 😭😭😭
Deletedmom21 Annelerinannesi bende 64 ke hamile kaldım 88 le doğum yaptım 70 kiloyum 😭😭 aylara küstüm yaaa boğazı tutmadan gitmez bu kilo bence ! Ama emzirincede eli ayağı titriyor insanın valla
Happybaby Deletedmom21 hamilelikte 11 kilo aldım 4 ayda hepsi gitti ekstra bişey yapmadım bebeğim şuan 6 aylık 2 kilom daha gitti darısı başına canım bence bu birazda bünyesel benim yengem 3 kez sezeryan oldu en fazla 50 kg dır
Deletedmom21 Happybaby ya annem s beden giyiyor düşün bizim sülalede şu anda en kilolu benim 😭😭 gören ne yaptın kendine diyor birinin ağzına terlikle vuracam az kaldı 😬😬 ay inşallah dediğin gibi gider ya
Duyguhan Deletedmom21 özel hiçbşrsey yapmadım zaten 11 kilo almıstın cabucak gitti kalmadı birsey yoksa kıyafetleri yenilemek lazımdı bebeğin masrafları bitmeden baya kasardı
Deletedmom21 Duyguhan derdim keşke kıyafet olsa 2 pantolon aldım eşimin tşörtleri oluypr bana düşün 🙄 göğüslerim aşırı büyüdü kafam kadar oldu resmen keşke daha az yeseymişim hamileyken vermek daha kolay olurdu
EmrEGEbru Deletedmom21 Sanırım bu veremediğimiz fazla kilo hepimizin baş belası. Ben 49 ile hamile kaldım. 68le doğuma girdim. Doğumdan sonra 58e bi düştüm orda kaldım. Ne ileri be geri :) En az 2 litre su içiyorum. Kalanında bi kurtulabilsem.
Deletedmom21 EmrEGEbru 58 mi ? Ayyy keşkeeeee 58 olsam zamanında tartıda 5 rakamını göremezdim şiödi 70 kiloyum 😭😭😭
Baharrr Zuhrenass2018 emziriyor musunuz diyet yapınca sütünüz etkilendi mi ? Ben sütüm azalır diye diyet yapmaya korkuyorum biraz
Zuhrenass2018 Baharrr evet emziriyorum ama zaten ben zararlı şeyleri kestim ki yemek yiyordum ama ekmeksiz tabi akşamları salata çorba çikolata cips ten de uzak durunca bide evde kendim spor yapınca hamilelik kilosu olduğu için kolda verdim
Minikprenss [bilinmeyen] Ben ilk hastane vermişti onu kullandım ama yanlıl takmışız hrp yanlış göstermişler şuan hiç kullanmadım birtane almsm lazım brnşmde
Papatya53 Deletedmom21 sorma aynen 5aylık lohusa 😜😜😂😂 ahahaha ay güldürdün beni Allah iyiliğini versin emi 😂
Seyma16 Bol bol su içerek 😊 emzirerek ve ekmeği keserek 😊 bide durmayan bi bebeginiz varsa zaten veriyosunuz😁
Deletedmom21 Seyma16 su tamam emzirmek tamam bebeğin durmaması da tamam ama ekmeği kesemiyorım yemeyince açım resmen 😬😬
Happybaby Deletedmom21 herşeye de bi laf etmeleri yok mu ay sıkma canını bebeğin büyüdükçe verirsin kiloları