arslnhtc Mhulya011 merhaba. Benim diyetimde süt ürünler ve yumurta ileydi. Reçel, bal, domates, salatalık, yeşillik, meyve yiyordum. Birde ysza denk geldği için nerdeyse her sabah patates biber kızartması yiyordum.
arslnhtc Mhulya011 Yani bana olmamıstı. Cok sükür. Ama kişiden kişiye değişir maalesef deneyin siz de.
Golce123 Mhulya011 brnim oglumunda sut alerjisi cikti doktora gittk ve bize diyet listesi verdi aynen yaziyim canim sana listeyi istersen sende kullanma cunku hercekten cocuklar cok kotu oluyor oglumada raporlu alerjik mama cikardik simdi onu kullaniyor. Ispanak. Cilek. Narenciye turleri. Badem.ceviz.findik.fistik.cherry ile biten ve rengi kirmizi olan merveler . Sut urunleri
Mhulya011 Golce123 çocuğum çok kötü 2 günde kilo vermiş 😔😔 içim acıyor cherry derken yani onu anlamadım
Golce123 Mhulya011 cilek ve turleri visne kiraz karpuz domates kivi hic uzulme istersen mama takviyesine basla bebisiniz biraz toparlasin
Kkg Mom0870 merhabalar. Diyet actiniz yanlis anlamadiysamm. Diyet acip bebeginize tukettirirken tekrar sikinti yasadiniz mi. Yasadiysaniz tekrar nezaman denediniz
Kkg morsevenfilolog Masallah alkah bagislasin. biz de 9 ay 14 gunluguz. Aska bisey yediremiyorum. İki deda diyet acma deneyimimiz oldu. İlkinde brni yediklerime resksiyin verdi. İkincide firinlanmis sutten yogurt yaptim. Benim yediklerime reaksiyon vermedi kendisininkine de bir hafta sonra. Kendisine tabi gunluk maks bi cay kasigi yedirebikdim blkii ondan. Kararsizim ben diyete devam mi etsem ne yapsam. Sizin diyet acma bebisinize verme seruveniniz nasil oldu onu merak ettim
Mom0870 Adlk 6 aylık canım ama doktor keşke 4te gelseydin ek gıda planlaması yapardık daha düzgün dedi
Adlk Mom0870 ben anlam veremiyorum kaç tane çocuk doktoruna gittim hepsi alerjik dedi canım çocuk imminoloji bölümüne gittim oda alerjisi yok dedi artık anlam veremiyorum ben bu doktorlara bütün alerjik belirtiler var döküntü mukozalı kaka vücutta kızarıklık kakada kanda oluyor
Mom0870 Adlk test yapmadan teşhis koymasınlar ama kan gaita deri testi üçünü de güvenilir bir yerde yaptır mesela . Ben deri testinde çelişki olsa kan testi yaptıracaktım
Adlk Mom0870 2 tane özel hastane ile görüştüm sadece kan testi yapıyoruz 30 tane alerji belirleniyor zaten dediler yeterli mi kararsız kaldım acaba gaita ve deri de gerekli mi bilemedim
Mom0870 Adlk kana baktır bi olmazsa canım ama bebeklerden kan almakta zor oluyor ben o yüzden direk deri istedim