Rabia88 GmzSnn kayısı ve erik bı çok şeyi kullaniyorum zeytinyağı da bol tüketiyorum kabız olmadığım halde bı turlu geçmiyor kremlerin adı nedir ve kaç ayda tamamen geçti ya da ara sıra yine ağrısı oluyor mu
GmzSnn Rabia88 ara sıra hiç oLmuo tamamen geçti kremLer orda yok maLesef daga öncede birine isimLerini wermiştim TR de eczaneLer buLamazsın demişLer
Lilium MerveBostanBayrak ekmeği kesin katı şeyler tüketmemeye çalışın bir de güne hafif şeyler tüketerek başlayın süt eticici bebe yoğurt meyve gibi
elifzeze Rabia88 klozet kullanmadim normal tuvalete girdim hergun sicak suya oturdum 45 dk doktorun verdigi surubu kremleri kullandim geçti canım
MerveBostanBayrak Thesra genel cerrahiye gitmiştim. Lansinoh krem kullanıyorum ara ara tekrar acı olabiliyor ama eskisinin yanında hiiiçbişey☺️
MerveBostanBayrak Thesra gidin gidin mutlaka hafife almamak gereken ciddi bişry aslında. Geçmiş olsun😉
Thesra MerveBostanBayrak Teşekkürler valla evet ne olduğunu aslında tam olarak bilmiyorum ama hemeroid değil onu biliyorum muhtmeleen çatlak vardır sürekli oluyor çünkü geçsede ilç tedavisiyle tekrarlıyor
bprensimmm MerveBostanBayrak 2bucuk ay oldu ben hala çekiyorum.😥gecmiyo bazen kanamam çok artiyo😥 sabir diyorum başka çarem yok
ozlmhbb Sabahları aç karna dereotu yiyin. İnanın çok iyi etki ediyor. Onun dışında ekmekti katı yiyeceklerdi hepsini azaltın. Bir de bol su için. Ben de gittim bu sebepten doktora ama emzirdiğimiz için yapacakları birşey olmadığını söyledi. Kendi tedavimi kendim yaptım :)
Rabia88 Kızlar ne yaparsanız yapın geçmiyor 6 ay olacak hala ağrım vardı geçen hafta annemlerde kaldık acılı şalgam dan tutun mantığa kadar herşey yedim pilav makarna ama orda klozet değil diğer tuvaleti kullandım ondan mı bilmiyorum ama oraya gittigimden beri en ufak sizi bile yok çok şükür inşallah olmaz yine