DuruNunnAnnesii Brcbrck bende sezeryan olalı 14 gün oldu canım, aynı şekilde dikiş yerimin üstünde sertlikler oldu böyle elinle bastırınca sert sert ele geliyor, doktora gittim ultrasonla baktı gayet iyi onlarda normal dedi canım
Zeynept Brcbrck evet bendede olmuştu eğer bir akıntı, kötü koku ve ya kanama yoksa problem yok. Sertlik sağ tarafda daha çok olur dikişin sonunda atdıkları düğümden kaynaklanan bir şey bende ağrı’da olmuştu
Brcbrck Zeynept yara iyilesti diyebilirim ole bisi yok.aynen sag tarafta daha fazla var sislik ve sertlik.sizin ki ne kadar surede gecmisti
Vefaanadnyadigar Brcbrck canım bendede bardı 6 aydan sonra kalmadı geçti ameliyat oldun kolay degil ❤️
Zeynept Brcbrck yok yapmadım yani doktor zamanla geçer dedi normal böyle şeyler. Ben çok ayakta durduğum zaman çok ağrıyordu
masalsii Brcbrck benimde dikiş yeri böyle şiş biraz İki kat gibi aynı dokunmak bile tuhafıma gidiyor 🤦🏼♀️ hatta dün korse giydim canımı yaktı cıkarrdım bugun banyo yaparken baktım sanki sivilce gibi kabarcık olmuş bikaç tane inşallah sorun yoktur 1 haftaya geçmezse bi doktora giderim sanırım ☹️