Brcbrck Merhaba 12 gun once sezeryan dogum yaptim fakat 2 gundur yaramin ust kisminda sislik olustu ve sertlik var ama Agri aci yok.Ayni sorunu yasayan baska kimse oldu mu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Brcbrck Geçici de olabiliyor o şişlik. Ya da iyi bakamadınız iltihap ysptı yaşayab cevaplar. Ben sezeryan oldum ama bu durumu yaşamadım. Gecmis olsun🌼
DuruNunnAnnesii Brcbrck bende sezeryan olalı 14 gün oldu canım, aynı şekilde dikiş yerimin üstünde sertlikler oldu böyle elinle bastırınca sert sert ele geliyor, doktora gittim ultrasonla baktı gayet iyi onlarda normal dedi canım
Brcbrck AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yaram iyilesti dikislerim alindi ama bilmiyorum tabi icerden olabilir
Zeynept Brcbrck evet bendede olmuştu eğer bir akıntı, kötü koku ve ya kanama yoksa problem yok. Sertlik sağ tarafda daha çok olur dikişin sonunda atdıkları düğümden kaynaklanan bir şey bende ağrı’da olmuştu
Brcbrck Zeynept yara iyilesti diyebilirim ole bisi yok.aynen sag tarafta daha fazla var sislik ve sertlik.sizin ki ne kadar surede gecmisti
Vefaanadnyadigar Brcbrck canım bendede bardı 6 aydan sonra kalmadı geçti ameliyat oldun kolay degil ❤️