Heisenberg SevdaNurumm DYO J157 3 kat sürüldü. Tamamen nötr bir renk olduğu için mavi ya da yeşil gibi yansımaları yok🥰
Heisenberg Ikrasu__ Eğer koyu gri boyamayacaksanız bu normal gri tonlarda 3 katta ancak pastel renk elde edebiliyorsunuz. 2 katın bazı yerlerinde dalgalanmalar olabiliyor 3 kat tam ideal oldu bize göre🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi SevdaNurumm Ben boyattım. Salon boyası hakkında fikir diye arama butonundan ararsanız boyanmış haline ulaşabilirsiniz. Hemde Filli boya andezit25 koduna boyadık. Direk çekip verdiler bize kutuyla almadık. Çok güzel oldu tam gri 🥰
Bet12- AyPerisiVeGokPrensininAnnesi merhaba acaba fotoğraf ekleyebilir misiniz bende gri boyatmaya düşünüyorum çok mu koyu nasıl bi gri başka bi renge kaymasını istemiyorum tam olarak gri durmasını istiyorum
MiracAlpinAnnesi MiracAlpinAnnesi @Smrenes bakın ilk yorumuma bu renk oglumun odası düfa gümüs gri boya rengi ilk kat mavi gibi 2.kattan sonra bu renk oluyo
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bet12- Tam net olarak mat bir gri. Yansıması falan hiç bir renk değil baya net gri. Kutulu boya almayın. Direk boyayı çekip dolduran bir yerden alın. Fotoğraf yükleyemem şuan. Ama çok güzel gri bir renk https://www.google.com/search?q=andezit+25&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isvn&sxsrf=APq-WBvm5iL4FHXLpx-Y5FvzW0FqGfkBJg:1649784976705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj1zff7h4_3AhVlQvEDHTxoAUoQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=720&dpr=2.75#imgrc=tfFLTU85BcG1RM bak bu şekilde.