Zeytin_cekirdegi Arven10 Bnde yorumları okudum pilot olmanız çok güzel zor ama güzel. Bn öğretmenim ama pilotluk yürek işi asl yapamaZdm. bir sorum olacak size pilotluk için hangi sınava gşrdiniz girdin yıl eğitim aldınız
Arven10 Zeytin_cekirdegi İngilizce İşletme mezunuyum özel bir uçuş okulunda eğitim aldım çalıştığım şirkette de uçak tip eğitimini tamamladım eskisi gibi üniversitede pilotaj okumanız şart değil
Cesurcuk demirboy güvenilir olmasıda şu aşamada yeterli olur canım. Bebeğinin karnını güzelce doyursun,oynasın, güvenilir olsun tamamdır. Başlangıç için fena olmaz. Büyüdükçede siz desteklersiniz vs. Derken büyür gider 🌸
Cesurcuk Arven10 1000 dolardan başlıyor diye biliyorum Filipinli yatılı bakıcı ücretleri. Siz yine iyi bulmuşsunuz 🌸
Arven10 Cesurcuk eğitim durumu, nitelikleri karakterine göre gerçekten uygun ücreti şansılıyız bu konuda 😊
Sum87 Dyt_ayse bu şeyle alakalı sanırım karsındaki kişinin mesleğiyle 🤷🏼♀️ Hem bak 900 dolar veren bile varmış 🤭😬☺️
Eminos Gull1987 ben dogum sonrasi calismamda yarim gun cakistim memur degilim taseronum arkadasim memur pandemi surecine girinceye kadar yarim gun calisti
Rengin Sum87 ay bende seninkine anne parayla bakiyor sandım kendi kendime ya yazık neden para alıyor kızından falan diyorum 😂 offf sabah sabah 10 sn içinde tribe girdim bak 😂😂😂😂