Sarisin Organiktavuk Sarı saç sevdadır, aşktır 😄 Yeniden sarıya dönmek istiyorum ben de şu sıralar cesaretim yok evde yapamam çünkü 😄
Balkuzu 17062019 ödüm koptu bende evde boyamayı düşünüyodum saçım siyah sarı tonlar istiyodum ama tırstım 😱😱😂😂🤣🤣🤣
17062019 Balkuzu ay sakn deneme valla igrenc oluyor.pas rengi oluyor.kuaforde once saci kusturup oyle tonunu ayarliyolar.
hunilimomm MiracAlpinAnnesi ayy bisey sorsam bende benim saçlarım da siyah ama boyamak istiyorum esmerim kırmızı istiyorum ama renk tonunu tutturamam diye endişe ediyorum evde boyucam önce açmam felan mi gerekiyor 🌸
MiracAlpinAnnesi hunilimomm kızıl sıkıntılı bir renk canim zaten ilk boyamada tutturamazsin 2 yada 3 boyamada anca eger siyah rengi cok boyadiysaniz evet acmaniz gerekiyo😊
hunilimomm MiracAlpinAnnesi yok hiç siyaha boyamadım kendi saç rengim siyah zaten tesettürlüyum o yüzden öyle değişiklik olsun kafasindayim
Symnur333 MiracAlpinAnnesi peki yorgunluktan sizin adınızı medicalpark diye okumam 🥳😩🤔😂 kafayı yememe ramak kaldı artık 😛
Sarikuzumalp Tatliskooo evde sakın denemeyin bence. Yakarsınız saçlarınızı. Kuaförler bile siyahtan sarıya döndürürken çok uğraş veriyorlar. Bence hiç riske girmeyin
Tatliskooo Sarikuzumalp sarıdan vazgeçtim yorumları görünce . Kahve tonları boyasam nasıl olur acaba 7.1 falan
Symnur333 MiracAlpinAnnesi MiracAlpinAnnesi valla günlerdir bir dk uykuya açım suya yemeğe hasretim.. burada yorum okuyarak sabah ediyorum ne yapım bir an görünce öyle okudum birdaha birdaha okudum :) iyice gidiyorum artık bence 😂
MiracAlpinAnnesi hunilimomm kendi sac renginse hic boyama canım ben simdiki aklim olsa hic boyamazdım sadece uclarina atardım ya balyaj olur sana