Tatliskooo Organiktavuk işte hiç denemediğimden kahveler de turuncu olursa DİE korkuyorum zira turuncu hiç sevmem
MiracAlpinAnnesi Tatliskooo dışarıdaki boyalarla kuaforlerin boyadığı boyalar farkli canim ton rengi tutmaz asla
Tatliskooo Alinadefne kendi saçım siyah . Da sarı istiyordum tatlım ama herkes sakın yapma demiş. Şimdi evde kahveye boyasam sonra sonbahar da kuaförde sarıya geçsem nasıl olur acaba ki
Alinadefne Tatliskooo kuafor yapar cnm sen evde ypma ama kahve ile bn cok rengi karsıtııp ta yapıyodum mesela altın sarısı kızıl bakır bunları karıstırıl yapmiştim ha küllü kumral la kahvede guzel oluyor
_minik_anne_ Tatliskooo ombre basit birşey değil kuaförler 400 lira para alıyor benden o saç için 6 saat sürüyor işlem tek tek bir sürü paket atıyorlar kendini sakın mahvetme pişman olursun 😇
_minik_anne_ Pardon ben ombre anladım geçişli diye okudum ne olursa olsun bence kendin boyama yakma saçlarını
Tatliskooo Alinadefne yok zaten canım o kadar karışıma cesaret edemem de kahve falan boyayım bari Yorumlar o yönde
Haticetemzz Canım benim normal de saçlarım sarıydı bi kere siyah yaptım sonra sarıya tekrar donmek istedim resmen saat 12 den 5 e kadar kadın sacımla uğraştı geri sarıya donmek icin evde sakın deneme bi kere siyah yapmamla bu şekilde uğraştı sen düşün gerisini
Sarisin Organiktavuk Sarı saç sevdadır, aşktır 😄 Yeniden sarıya dönmek istiyorum ben de şu sıralar cesaretim yok evde yapamam çünkü 😄
Balkuzu 17062019 ödüm koptu bende evde boyamayı düşünüyodum saçım siyah sarı tonlar istiyodum ama tırstım 😱😱😂😂🤣🤣🤣
17062019 Balkuzu ay sakn deneme valla igrenc oluyor.pas rengi oluyor.kuaforde once saci kusturup oyle tonunu ayarliyolar.
hunilimomm MiracAlpinAnnesi ayy bisey sorsam bende benim saçlarım da siyah ama boyamak istiyorum esmerim kırmızı istiyorum ama renk tonunu tutturamam diye endişe ediyorum evde boyucam önce açmam felan mi gerekiyor 🌸
MiracAlpinAnnesi hunilimomm kızıl sıkıntılı bir renk canim zaten ilk boyamada tutturamazsin 2 yada 3 boyamada anca eger siyah rengi cok boyadiysaniz evet acmaniz gerekiyo😊